Acte

8a Diada castellera Natividad Yarza a Bellprat

dijous 12 octubre de 2017 a les 11:00 h a Bellprat

<< Calendari       enviar a un amic     
El municipi de Bellprat acull el dia 12 d’octubre la 8a edició de la Diada de Castelleres – Memorial Natividad Yarza, primera alcaldessa de Bellprat, de Catalunya i de l’Estat Espanyol durant la República, una jornada festiva i de reivindicació de la memòria històrica i de la lluita de les dones per assolir papers de rellevància en el món polític, econòmic i social.

La jornada s’iniciarà a les 11h del matí amb sardanes a càrrec de la Cobla Lluïsos de Taradell. Seguidament, a les 12h a la plaça de l’Ajuntament, tindrà lloc l’exhibició castellera amb la peculiaritat que el tronc dels castells estarà format exclusivament per dones. A l’exhibició hi participaran les colles Xicots de Vilafranca i la Jove Xiquets de Valls. La jornada comptarà també amb un mercat de productes artesans de la comarca i amb una arrossada popular.

Enguany, Neus LLoveras i Massana, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú i Presidenta de l’A.M.I. (Associació de municipis per la independència) apadrinarà la jornada castellera.

La 8a. Diada de Castelleres – Memorial Nativitat Yarza,

les castelleres formant una senyera amb els seus pilars

cartell 8a Diada castellera Natividad Yarza a Bellprat

Insertada per: Somsegarra
Més informació:
Compartit per somsegarra.cat
Vols compartir-la?
    Del.icio.us! Google! Live! Yahoo!
amunt  Home  ·  © argencola.cat ·   Argençola - Anoia (Catalonia)
Telèfon: 93 809 20 00 ·  e-mail: argensola@diba.cat
Avís de cookies ·   Avís legal
Versió 2.0 desembre-2014
Realització: cdnet