Acte

Festa de la Caldera 2018

Del dissabte 10 al diumenge 11 febrer 2018 a MontmaneuFesta de la Caldera  de Montmaneu 2018

Els dies 10 i 11 de febrer Montmaneu celebra una nova edició de la popular Festa de la Caldera. Una festa que s’organitza des de temps immemorials. El repartiment de la caldera , una mena d’escudella, tradicionalment es realitzava el dimarts de carnaval, malgrat en l’actualitat té lloc el diumenge de Carnestoltes.

Dissabte 10 de febrer

A les 6 de la tarda, Cercavila pels carrers i animació infantil amb el grup La Cremallera. Per acabar xocolata amb melindros per a tots els assistents.

Diumenge 11 de febrer


A partir de les 9 del matí, esmorzar de pagès, les viandes de l'hostal: botifarra blanca, botifarra negra, cansalada, ou ferrat, pa amb tomàquet, vi i aigua. Preu: 5€

A les 11 del matí, 3r concurs popular d'allioli.

A les 11 del matí i a l'1 del migdia, catalan Bagpipe Band. Una banda de música escocesa amb molt bon humor. Teatre de carrer i explosives sorpreses¡

A les 12 del migdia, Missa Solemne a l'església de Santa Maria. A la sortida es beneiran les calderes.

A l'1 del migdia, actuació dels Falcons de Capellades.

A l'1:30 del migdia, nomenament del calderer d'Honor: QUIM MASFERRER. actor i presentador, entre d'altres, del programa EL FORASTER de TV3.

A les 2 del migdia, repartiment gratuït de l'escudella. Es recomana portar estris per recollir l'escudella.

En el decurs de tot el matí, encesa del foc de les calderes i elaboració en directe de l'escudella a càrrec el mestre calderer Sr. Josep parera i dels calderers de Montmaneu, mercat de pagès i jocs infantils tradicionals de carrer.


Lectures: 116 Darrera: 02.05.2022
Insertada per: Somsegarra


Ho vols compartir?

dimarts 17 maig 2022


Login

Actes de la setmana

fins diumenge 5 juny 2022
Santa Coloma de Queralt
Exposició 'Tocant el cel amb una corda'
agenda quinzenal