Acte

Fira de la Carbassa Calaf 2018

dijous, 1 de Novembre de 2018 a les 10:00 a Calaf



Fira de la Carbassa Calaf 2018

Calaf celebrarà, el dia de Tots Sants, la quarta edició de la Fira de la Carbassa, un certamen que gira entorn del cultiu i l'artesania d'aquest fruit de tardor.

Des de les 10 del matí i fins a les 3 de la tarda, els visitants tindran un ampli ventall d'alternatives per gaudir d'aquesta fira anual. Enguany, la fira aposta per la gastronomia de proximitat amb l'espai anomenat '0Tasta la carbassa' on es podran degustar tastos de carbassa tant per esmorzar com per dinar a preus populars.

Com a activitats complementàries, a partir de les 11h diversos artistes locals com Núria Martí, Marisol Franco, Ramon Puigpelat i Àngel Alonso participaran a la secció 'La Carbassa i l'Art', on realitzaran diferents accions artístiques vinculades amb la carbassa. També s'han programat jocs i tallers per als més petits.

Com ja és costum, els visitants podran trobar parades d'artesania feta amb carbassa, com objectes de decoració o utensilis per a la llar, així com estands relacionats amb el cultiu de la carbassa. Totes es activitats es desplegaran a la plaça dels Arbres i al llarg del raval Sant Jaume.

6è concurs de carbasses gegants


Qui hi vulgui participar haurà de portar la seva carbassa gegant, de bon matí, a la plaça dels Ar­bres de Calaf perquè sigui pesada i verificada. Seguidament, es col·locaran totes les carbasses de manera que tothom qui vulgui les pugui admirar.

Les carbasses amb més pes seran les guanyadores. Hi haurà dues categories de premis, la general i la de l'Alta Segarra.


Insertada per: Somsegarra


Ho vols compartir?

dijous, 28 de Març de 2024


Login

Actes de la setmana

agenda quinzenal