Acte

Festa del Pellofa, el carnaval de Calaf

Del divendres 4 al diumenge 6 de Març de 2022 a Calaf



cartell Festa del Pellofa, el carnaval de Calaf

Aquest any el carnaval de Calaf, conegut com la festa del Pellofa, recupera la seva essència amb un seguit d'actes que tindran lloc el cap de setmana del 4 i 5 de març.

Programa


El divendres 4, a partir de les 22.30h a l'envelat, ubicat al pàrquing de l'antiga serradora, es donarà el tret de sortida als actes amb La Festa Guiri i el torneig de duro Posa-me-la dura. Per participar al torneig, caldrà inscriure's a lapolsdelaterra@gmail.com fins el 3 de març pagant un preu de 10 euros per parella.

Durant tot el matí de dissabte 5, hi haurà una rua de botigues pel mercat i comerços participants. A partir de les 16.30h, des del Casal de Calaf i a ritme de Batukades, començarà la Gran Rua i Concurs de Carrosses i Comparses que es desplaçarà fins a l'envelat on a les 19h hi haurà El pregó de les Reines Pellofa i l'entrega de més de 1.000 euros en premis. Per participar al 14è concurs de carrosses i comparses caldrà inscriure's també fins al tres de març a lapolsdelaterra@gmail.com, indicant el nom, persona de contacte, telèfon, tipus de carrossa (remolc, plataforma, cotxe...) amb música o no (potència). Consulteu les bases del concurs.

A les 20.30h a la plaça dels Arbres, s'iniciarà la XV Mamada, un correbars pels establiments col·laboradors. Per participar-hi caldrà comprar un tiquet per un cost de 20 euros que inclou 6 pintxos +6 cerveses/vi + postres + entrada al ball de disfresses + mocador de record). Els tiquets es podran adquirir al Cafè del Casal i Ke Diví fins el dijous 3 de març.

Finalment, a les 24h, novament a l'envelat, hi haurà el Ball de disfresses amb La Social Disfunktion, Sybarietes i Dj Sendo. El preu de l'entrada serà de 5 euros per a persones amb disfressa i 7 euros per les que no. A les 02h de la nit, s'entregaran els premis del ball.


Insertada per: Somsegarra


Ho vols compartir?

dijous, 25 de Abril de 2024


Login

Actes de la setmana

agenda quinzenal