Acte

2a Mostra de Productes del Parc Agrari de la Conca d'Òdena

diumenge, 29 de Maig de 2022 a les 09:00 a Rubió



cartell 2a Mostra de Productes del Parc Agrari de la Conca d'Òdena

Diumenge, 29 de maig de 9 a 14 hores, se celebra la 2a Mostra de Productes del Parc Agrari de la Conca d'Òdena a la Plaça de l'Ajuntament de Rubió.

Entre les 9 i les 10h es farà la xerrada 'La biodiversitat per millorar l'adaptació dels cultius', a càrrec de Marta Da Silva; de 10 a 11h, hi haurà un 'showcooking amb productes del Parc Agrari', a càrrec de Júlia Caparrós, del Restaurant Cubics; d’11 a 12h, un 'taller de cuina familiar', a càrrec d’Ecomercaderet i, finalment, de 13 a 14h, un concert de 'So Dolç Jazz Quartet', amb Ohreylee, Aimar Redolad, Kike Pareja i Oscar Fanega.

Durant tot el matí els assistents podran comprar tiquets per consumir productes de la Conca d’Òdena a la fira i conèixer els aliments i productors del Parc Agrari. També hi podran comprar els productes que els oferiran la quinzena de productors del territori que hi participaran: Mas d'Ardesa, Pla de la Cova, La Solana de Coll-Bas, Molí d’oli Can Gibert, Celler Mestís, Ecomercaderet, Celler Anna Rosell, Cal Serralet, Eixarcolant, Casa Nostra, Cal Parés - Aliment humà, La Caseta de Fillol, Ous d'OR-PÍ, Formatgeria Flor d'Ametller i Cervesa Naris.


Insertada per: Argençola


Ho vols compartir?

divendres, 26 de Abril de 2024


Login

Actes de la setmana

agenda quinzenal