Fires i Festes
dimecres 10 desembre 2014 Clariana (Argençola)

Èxit de participació a la festa del tió de Clariana

<< Tornar    Autor: Ajuntament d'Argençola enviar a un amic     
La quarta edició de la Festa i Fira del tió d'Argençola ha consolidat l'acte
 

La descoberta del tió, un moment màgic per als infants - Clariana Autor: Marià Miquel


Els visitants omplen la plaça de Clariana - Clariana
Els visitants omplen la plaça de Clariana - Clariana
Autor: Marià Miquel
actuació musical dels Doctor Jazz Friends - Clariana
actuació musical dels Doctor Jazz Friends - Clariana
Autor: Marià Miquel
L'esmorzar - Clariana
L'esmorzar - Clariana
Autor: Marià Miquel

Vols veure més fotos?
Més de 800 persones van acudir el passat diumenge dia 7 de desembre a la 4a. Festa i Mercat del Tió de Clariana que organitza el Trill, Associació cultural del terme d’Argençola,  amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Argençola.

En aquesta edició hi van participar mes d’un centenar de famílies vingudes d’arreu de Catalunya. La festa va comptar amb l’actuació musical dels Doctor Jazz Friends, jocs per als infants, amb la col·laboració de membres del Cau d’Igualada, contes amb la Mònica Torra i també una xerrada de l’escriptor igualadí Antoni Dalmau sobre ‘La Festa del Tió’. El mercat, molt concorregut, va comptar amb una desena de parades.

El moment més esperat pels infants va ser l’anada a buscar els tions al bosc. Durant el trajecte van trobar diferents personatges com en Joan de Soca-rel, a la Vella Molsa, el Caganer i a l’Home del Temps, que van fer més curta la passejada pel bosc per trobar els tions.
Des del Trill, consideren que l’acte ‘ha estat un éxit i més tenint en compte que és una activitat organitzada per un grup d'uns 40 voluntaris i no professionals, que hi posen moltes ganes’. i també pel fet que ‘els comentaris rebuts per part de les famílies inscrites i demés visitants han estat del tot positius’.

L'ajuntament d'Argençola ha donat tot el suport possible a la 'Festa/Fira del Tió d'Argençola’, des de la primera edició, ‘perquè és una activitat que contribueix a la promoció d'una de les més icòniques tradicions catalanes’. També consideren que aquest tipus d’activitats contribueixen a què ‘Argençola s'està convertint en un clar referent de la valorització del bosc a la Catalunya Central i les comarques del nord de Tarragona’.

Enguany la festa del tió també es va donar a conèixer, en les setmanes prèvies, en una vintena d'escoles mitjançant una activitat impulsada per l’Ajuntament d’Argençola

Clariana és un dels set nuclis que conformen el municipi d’Argençola, està situat a la zona est del terme municipal i compta amb només una cinquantena d’habitants.

Vídeos

Festa del tio Clariana 2014
Festa del tio Clariana 2014


Vols compartir-ho?

    Del.icio.us! Google! Live! Yahoo!


amunt  Home  ·  © argencola.cat ·   Argençola - Anoia (Catalonia) ·  Avís de cookies ·   Avís legal
    Facebook ·  Twitter ·  Google ·  Realització: cdnet
Versió final 2.0 desembre-2014
pàgina executada en 0.067s