Fires i Festes dissabte, 1 de Agost de 2015

5a Passejada nocturna i concert a Rocamora


Autor: argençola

El proper dissabte dia 1 d'agost passejada amb un recorregut d'uns 7 quilometres en total i concert 'Música d'amor i silenci' amb Marc Freixas i Albert Gàmez

cartell 5a Passejada nocturna i concert a Rocamora
cartell 5a Passejada nocturna i concert a Rocamora Foto: Ajuntament Argençola

5a PASSEJADA NOCTURA i CONCERT 'MÚSICA D'AMOR I SILENCI' A ROCAMORA

El proper dissabte dia 1 d'agost l'Ajuntament d'Argençola, conjuntament amb els Amics del Cavall de l'Anoia, organitzen la 5a Passejada nocturna per l'antic Camí de Sant Jaume. La passejada és fa pels volts de Sant Jaume, aprofitant la lluna plena. Començarà a 2/4 de 10 de la nit amb sortida des de Santa Maria del Camí fins a arribar a l'església de Sant Jaume de Rocamora (Argençola), amb un recorregut d'uns 7 quilometres en total.

La vall de Rocamora és un dels llocs més desconeguts del municipi per a la gent que visita Argençola i des de l'Ajuntament es vol potenciar el seu coneixement. És per això que s'ha preparat un cop acabada la passejada, cap a les 11 de la nit, un recital que combina poesia i música als voltants de l'església de Sant Jaume. El recital compte amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona i el Consorci de l'Alta Anoia.

El concert "Música d'amor i silenci" anirà a càrrec de Marc Freixas (poeta i germà del cantautor Cesk Freixas) i d'Albert Gàmez (veu i piano). L'espectacle segueix les cançons del disc que han gravat amb el mateix nom i que està basat en els poemes del llibre "Amor i silenci" de Marc Freixas. El recital combina poesia i música que junts, en paraules del Marc i l'Albert, esdevenen un nou estil musical que anomenen "cançó poètica".

Tant si t'agrada caminar com si no, no et pots perdre la combinació de la nit d'estiu, la lluna plena, l'església del s. XI i la música i les veus del Marc Freixas i de l'Albert Gàmez.

Hi haurà un refrigeri per tothom. Us hi esperem!!!

Marc Freixas i Albert Gàmez -
Marc Freixas i Albert Gàmez
Autor: Marina Berenguer
Església de Sant Jaume - Rocamora
Església de Sant Jaume
Autor: Jordi Ferrer

Cartell-5a-Passejada-nocturna-i-Recital-Musica-d-amor-i-silencif.pdf



Etiquetes: caminada nocturna rocamora



Ho vols compartir?