Fires i Festes divendres, 14 de Agost de 2015

Festa Major de Sta Coloma 2015


Autor: som Segarra
cartell Festa Major de Sta Coloma Queralt 2015
cartell Festa Major de Sta Coloma Queralt 2015 Foto: som Segarra

Qualsevol invitació a un esdeveniment sempre és un honor per qui la fa i una deferència per qui la rep. En aquest cas, ambdues coses conflueixen en la meva persona, perquè junt amb l’honor de fer-vos arribar aquesta invitació, sento també la deferència que m’heu atorgat, pel fet que, com a alcalde, pugui ser jo qui us la faci arribar.

És una invitació als actes de la nostra Festa Major, plasmats en aquest programa que teniu a mà i que és el resultat de la tasca de moltes persones i entitats que hi han esmerçat temps i esforç —i cal agrair-los-ho molt— per tal que la nostra vila pugui gaudir d’una festa curulla d’actes i continguts que volen arribar a tothom.

Santa Coloma és un poble treballador i tenaç, que sempre se n’ha sortit dels contratemps i aquesta mateixa capacitat s’expressa també en ser un poble que sap, quan cal, viure i participar de les seves festes i commemoracions.

El ric teixit associatiu que tenim, d’on brollen la major part d’activitats tant lúdiques, socials com esportives que es fan al poble, n’és la millor constatació.

Sapiguem, doncs, fer un parèntesi a la quotidianitat de les nostres vides i viure amb intensitat aquests dies de Festa Major, que són propicis per enfortir les nostres relacions socials i demostrar també que som un poble acollidor dels nostres visitants.

Sortim al carrer i gaudim de la nostra Festa.


festa-major-Sta-Coloma-de-Queralt-2015.pdf



Etiquetes: festa major santa coloma de queralt


Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?