Fires i Festes dilluns, 12 de Octubre de 2015

6a. Diada de Castelleres


Autor: somsegarra
les castelleres formant una senyera amb els seus pilars
les castelleres formant una senyera amb els seus pilars Foto: Xicots de Vilafranca

Bellprat acollirà el proper dilluns 12 d'octubre la Diada de Castelleres - Memorial Natividad Yarza, una jornada festiva i de reivindicació de la memòria històrica i de la lluita de les dones per assolir papers de rellevància en el món polític, econòmic i social.

Cada any, s'escull i ret homenatge a una dona amb esperit lluitador, valenta i plena d’energia que apadrina la jornada, enguany serà Carme Forcadell, activista política compromesa amb el procés sobiranista representarà aquests valors.

La 6a. Diada de Castelleres s’iniciarà a les 11h del matí amb sardanes a càrrec de la Cobla Lluïsos de Taradell que interpretaran temes amb nom de dona. Seguidament, a les 12h a la plaça de l’Ajuntament, tindrà lloc l’exhibició castellera amb la peculiaritat que el tronc dels castells estarà format exclusivament per dones. A l’exhibició hi participaran les colles; Xicots de Vilafranca, Bordegassos de Vilanova i els Castellers d’Altafulla. A més, en el marc de la jornada també és celebrarà un Mercat de Productes Artesans de l’Anoia.

Per cloure la diada, es realitzarà un dinar, una arrossada popular. Les inscripcions poden fer-se trucant al 630.75.74.43 / 619.469.304. El preu del dinar són 12€.Etiquetes: portal segarra actualitat agenda turisme fotos viatge viatjar catalunya catalonia


Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?