Fires i Festes dijous, 5 de Novembre de 2015

S'obren les inscripcions de la 5a Festa del Tió de Clariana (Argençola)


Autor: Regcultura1

Es realitzarà el diumenge 6 de desembre de 2015, el preu de la inscripció és de 50 euros per família i les places són limitades

El tions ja volten pel terme municipal
El tions ja volten pel terme municipal Foto: James McKinnell

Ja fa dies que veiem voltar Tions pel terme municipal i com aprofiten el temps banyant-se a la riera de Clariana i prenent el sol al migdia, però el fred no trigarà a arribar.

I amb el fred arribarà d’aquí no res el Nadal i la Festa del Tió d’Argençola. Els tions us esperen com cada any als seus caus del bosc, per si els voleu portar cap a casa a passar les festes.

Arrenca la 5a Festa del Tió d’Argençola que enguany es farà el diumenge dia 6 de desembre a Clariana.

Aquest any la Festa del Tió fa 5 anys i us hem preparat un programa molt especial.

La Festa té places limitades i el preu de la inscripció és de
50 euros per família i inclou esmorzar, sortida al bosc a buscar el Tió (1 Tió per família) i les activitats especialment preparades per la Festa. El 3 de desembre ja s'han tancat les inscripcions. La festa és organitzada per El Trill, Associació cultural del terme d’Argençola i l’Ajuntament d'Argençola col•labora en la organització.


En les anteriors edicions el temps ens ha acompanyat, gràcies a la màgia dels Tions i els Follets. Tot i que hem passat una mica de fred, el sol ens ha regalat quatre matins esplèndids, que segur que han ajudat a que els pares i els nens en tingueu un gran record.

Per si el dia de la Festa el temps ens fes la guitza, l’organització té previst traslladar la seva celebració al diumenge següent, dia 13 de desembre, amb el mateix programa.

Us hi esperem a tots!!!

Descobrint el tió - Clariana
Descobrint el tió
Autor: James McKinnell
Els tions de Nadal - Clariana
Els tions de Nadal
Autor: Bernat Enrich
Festa del Tió - Clariana
Festa del Tió


Programa-5a-Festa-del-Tio-d-Argencola.pdf



Etiquetes: festa tió clariana argençola



Ho vols compartir?