Fires i Festes
divendres 11 març 2016 Argençola

Argençola celebrarà el Dia Mundial dels Boscos

<< Tornar    Autor: Ajuntament d'Argençola enviar a un amic     
El diumenge 20 de març
 
Argençola celebrarà el Dia Mundial dels Boscos - Argençola
Argençola celebrarà el Dia Mundial dels Boscos - Argençola
Autor: argençola
espectacle 'Escoltar la llum' a càrrec de Maria Santfores Salla per celebrar el Dia Mundial dels Boscos - Argençola
espectacle 'Escoltar la llum' a càrrec de Maria Santfores Salla per celebrar el Dia Mundial dels Boscos - Argençola
Autor: argençola
1r Concurs d'Instagram Argençola - Argençola
1r Concurs d'Instagram Argençola - Argençola
Autor: argençola
El proper diumenge 20 de març Argençola celebrarà el Dia Mundial del Boscos amb diverses activitats que es desenvoluparan durant tot el matí. Els actes són organitzats per l’Ajuntament d’Argençola, un municipi en el que el bosc és molt present ja que ocupa dues terceres parts del territori.

Les activitats començaran a les 10 del matí amb una  visita al bosc de Cal Caseta per conèixer un model de gestió forestal sostenible. La inscripció és gratuïta.

A la 1 del migdia, a l’església de Sant Llorenç d'Argençola, es representarà l’espectacle 'Escoltar la llum' a càrrec de Maria Santfores Salla Solà amb la música d'Ana Gutiérrez Martín al violí i Francesc Badia Roca al violoncel.I finalitzarà amb un Vermut popular per a tots els assistents.

També es realitzarà el 1r concurs d’Instagram Argençola en el que hi podran participar totes les fotos etiquetades amb el hashtag #viuelbosc , el premi és una estada en una casa de turisme rural de la població. Consultar les bases.

El Dia Internacional dels Boscos o Dia Forestal Mundial se celebra cada 21 de març, impulsat per l’Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura (FAO), amb l’objectiu de conscienciar la població sobre la importància dels ecosistemes boscosos i els arbres,

Un municipi compromès amb el bosc

Argençola disposa d’un Pla de Gestió Forestal que preveu realitzar actuacions silvícoles en 1.683 ha durant els propers 15 anys. Un pla de tipus integral, que abasta la totalitat dels terrenys forestals del terme municipal d’Argençola, i persegueix la millora global de la coberta forestal, amb múltiples objectius: reduir el risc de grans incendis forestals, millorar la producció de fusta i, en general, el conjunt de funcions del bosc (paisatge, caça, bolets, etc.), tot incrementant les capacitats d’adaptació al canvi climàtic i potenciant l’aprofitament sostenible de recursos forestals.


Vols compartir-ho?

    Del.icio.us! Google! Live! Yahoo!


amunt  Home  ·  © argencola.cat ·   Argençola - Anoia (Catalonia) ·  Avís de cookies ·   Avís legal
    Facebook ·  Twitter ·  Google ·  Realització: cdnet
Versió final 2.0 desembre-2014
pàgina executada en 0.047s