Fires i Festes divendres 19 agost 2016

Festa Major de Porquerisses 2016


Autor: Ajuntament d'Argençola

El darrer cap de setmana d'agost segueixen les Festes Majors dels nuclis del terme municipal, començant per la de Porquerisses.

Festa Major de Porquerisses 2016 Autor: Associació de Veïns de Porquerisses

L'Associació de veïns de Porquerisses són els organitzadors de la Festa amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Argençola i @Talicomsona.

Han preparat un programa farcit d'activitats per a tots els públics que ompliran de Festa el poble i que començaran el divendres 26 d'agost amb una caminada nocturna.

La caminada nocturna sortirà de Porquerisses a dos quarts de 9 i cal portar entrepà per sopar pel camí. De tornada al poble s'obsequiarà amb coca i cava a tots els caminadors. Per participar-hi cal inscriure’s al telèfon 650089111 (Ivan). Cal pagar una quota per col·laborar en les despeses de 2 euros.

El dissabte 27 d'agost la Festa Major començarà a dos quarts de 11 del matí amb una Rua infantil i jocs tradicionals i seguirà amb un Vermut a dos quarts de 2 del migdia. A la tarda a partir de les 5 és farà un campionat de Dòmino i a continuació jocs de Bàsquet amb premis pels finalistes. A les 10 de la nit és farà el Sopar de Veïns que aquest any a més serà una Festa dels anys 80 amb concurs de disfresses, també cal apuntar-s'hi amb antelació trucant al 629263450 (Gabi). Després del sopar, cap a dos quarts de 12 de la nit es podrà veure l'espectacle de "Pallassos Abril".

El diumenge 28 d'agost les activitats començaran a les 9 del matí amb una xocolatada i seguidament jocs per la mainada fins a la 1 del migdia.

Paral·lelament a dos quarts de 11 del matí es celebrarà el campionat de bitlles catalanes. Cap a dos quarts de 3 començarà l'Arrossada de Veïns, per poder participar al dinar cal apuntar-se al mateix telèfon que pel Sopar de Veïns.

La Festa Major de Porquerisses es tancarà amb l'actuació dels "Pallassos Abril" cap a les 4 de la tarda.

El diumenge de la Festa Major es podrà veure a la Sala un petit tast de l’audiovisual “De quan anàvem a peu – Memòria i Futur d’Argençola” que s’està acabant de muntar i que es presentarà durant els mesos de setembre/octubre. L'audiovisual suposa la continuació del Projecte Argençola Memòria que estan duent a terme El Trill, Associació cultural del terme d'Argençola i l'Ajuntament.

Bona Festa Major!!!!Etiquetes: portal d'argençola guia d'argençola Argençola Carbasí

Lectures: 216 Darrera: 26.08.2022


Ho vols compartir?