Fires i Festes divendres, 1 de Setembre de 2017

Festa Major de Calaf 2017


Autor: somsegarra

del divendres 1 al dilluns 4 de setembre

cartell Festa Major de Calaf 2017
cartell Festa Major de Calaf 2017 Foto: aj calaf

Els dies 1, 2, 3 i 4 de setembre, Calaf acull una nova edició de la Festa Major d'estiu.

El primer dia de Festa Major, després del pregó inaugural, el grup de folklore de les Terres de l'Ebre, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries serà l'encarregat d'engegar la nit i animar tant a petits com a grans. Com l'any anterior, el karaoke s'oferirà amb música en directe, a càrrec del grup Karaokes Band. Per acabar, DJ Àlex tancarà la nit de divendres.

Alguns dels grans atractius d'enguany es presentaran la nit de dissabte. A partir de les 23.30 hores, la plaça dels Arbres s'omplirà amb l'actuació del cantant català, Ramon Mirabet. A continuació, com a part de la gira de presentació del seu nou disc "El cor de la Terra", actuarà el reconegut grup de fusió musical Txarango. Els concerts seran gratuïts per a tothom. Seguidament, DJ Sendo clourà la nit.

El diumenge al matí, la plaça Barcelona '92 s'omplirà de petits i grans amb la Plaça dels Jocs. A la vegada, la plaça Gran serà l'escenari de la dansa tradicional calafina, la Metradansa, junt amb altres danses populars. Arribant a la vesprada, es farà l'inici de la tercera "Engardelada" de Calaf i posteriorment, tindrà lloc l'actuació de l'Orquestra Mitjanit.

L'última nit estarà en mans de La Principal de la Bisbal, que oferirà concert i ball per a tots els participants, Per donar per acabada la Festa Major, a les 22.00 hores, hi haurà un piroespectacle de final de festa a la plaça Gran.

Durant tots els dies hi haurà un espai de Barraques, a càrrec d'algunes de les entitats del municipi.

El divendres i dissabte, tindrà lloc la 2a edició de la Fira Agro Alta Segarra



Etiquetes: festa major calaf


Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?