Fires i Festes dissabte, 9 de Setembre de 2017

Festa Major de Clariana 2017


Autor: argençola

El cap de setmana de la diada arriba la Festa Major de Clariana

cartell Festa Major de Clariana 2017
cartell Festa Major de Clariana 2017 Foto: argençola

Ja ha començat el mes de setembre i la tornada a la feina i a la rutina, però com ens recorden des de la Comissió de Festes de Clariana, encara queda temps per a una petita espurna, la darrera Festa Major del terme municipal, la de Clariana. Serà el cap de setmana del 9 i 10 de setembre, just abans de la Diada.

La Comissió ha preparat un munt d’activitats per a tots els gustos i totes les edats. La tarda de dissabte estarà dedicada als nens i nenes del poble començant a les 6 de la tarda amb l’espectacle de contes 'L’Alícia Patapam' de la Mònica Torra. Seguidament es farà un taller de bombolles i les habilitats apreses al taller es podran posar en pràctica a continuació a la 6a Bombollada. Per participar al Taller i la Bombollada s’ha de pagar una inscripció de 1 euro. Les activitats infantils s’acabaran amb una Xocolatada per a tothom.

A 2/4 de 9 del vespre començarà el Ball de Festa Major amb el grup 'Stresband'. A la mitja part es podrà degustar una Fideuà. Els tiquets del sopar es vendran el mateix dissabte de la Festa Major a un preu de 5 euros, beguda a part.

Diumenge dia 10 de setembre a dos quarts de 1 del migdia es farà una Missa solemne a l’església de Santa Maria. Un cop acabada la missa es podrà gaudir d’un Concert de guitarres.

Les activitats de la Festa Major es tancaran la tarda de diumenge a partir de les 7 amb el Bingo popular i Jocs de tota la vida.

Us hi esperem!!!Etiquetes: festa major clariana argençolaHo vols compartir?