Fires i Festes divendres, 12 de Octubre de 2018

9a Diada de Castelleres a Bellprat


Autor: somsegarra
9a Diada de Castelleres a Bellprat
9a Diada de Castelleres a Bellprat Foto: aj bellprat

El municipi de Bellprat acull el dia 12 d’octubre la 9a edició de la Diada de Castelleres – Memorial Natividad Yarza, primera alcaldessa de Bellprat, de Catalunya i de l’Estat Espanyol durant la República, una jornada festiva i de reivindicació de la memòria històrica i de la lluita de les dones per assolir papers de rellevància en el món polític, econòmic i social.

La jornada s’iniciarà a les 11h del matí amb sardanes a càrrec de la Cobla Lluïsos de Taradell, interpretant temes amb nom de dona.. Seguidament, a les 12h a la plaça de l’Ajuntament, tindrà lloc l’exhibició castellera amb la peculiaritat que el tronc dels castells estarà format exclusivament per dones. A l’exhibició hi participaran les colles Joves Xiquets de Valls, Xicots de Vilafranca i Castellers de Mollet. La jornada comptarà també amb un mercat de productes artesans de la comarca i amb una arrossada popular.

L'acte comptarà amb l'apadrinament de Teresa Forcades, Metgessa, teòloga i monja benedictina al Monestir de Sant Benet de Montserrat.

Durant la jornada també podeu veure l'Exposició 'Els últims dies de la República a Bellprat'. El Concert de la violoncel·lista Svetlana Tovstukha. I per acabar Dinar groc amb Arrossada popular (reserves: 630757443 - 657654442)preu 12€



Etiquetes: diada castellera bellprat baixa segarra


Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?