Fires i Festes divendres, 1 de Novembre de 2019

Fira de la Carbassa de Calaf 2019


Autor: somsegarra
cartell Fira de la Carbassa de Calaf 2019
cartell Fira de la Carbassa de Calaf 2019 Foto: Aj. Calaf

Calaf celebrarà, el dia de Tots Sants, la quarta edició de la Fira de la Carbassa, un certamen que gira entorn del cultiu i l'artesania d'aquest fruit de tardor.

Des de les 10 del matí i fins a les 2 de la tarda, a la plaça dels Arbres i el Raval de Sant Jaume els visitants tindran un ampli ventall d'alternatives per gaudir d'aquesta fira anual. El programa inclou activitats com:

Tasta la Carbassa, que permetrà gaudir de tastos gastronòmics a preus populars a càrrec de restaurants locals per tal que els assistents puguin esmorzar, fer el vermut o dinar.

Jocs de la Fira, on hi haurà un Sonàrium - un espai amb instruments de so fets amb productes reciclats - i un rocòdrom amb tirolina.

Exposició de productes de Tardor, amb diferents paradistes productes de temporada i de proximitat com ara formatges, mel, embotits, coques, xocolates, castanyes, i també artesanies de bijuteria, roba...

La Carbassa i l'art, que comptarà amb diversos artistes locals que crearan obres d'art relacionades amb la carbassa.

A partir de les 11 h, es realitzaran els tallers infantils, on els més petits podran decorar la seva pròpia carbassa.

7è concurs de carbasses gegants


A partir de les 08 h, tothom qui vulgui concursar podrà inscriure la seva carbassa perquè sigui pesada i verificada.
Els premis s'entregaran a partir de les 13h. Hi haurà dues categories de premis, la general i de l'Alta Segarra, amb premis d'entre 50 a 200 euros. Les carbasses guanyadores seran aquelles que tinguin més pes.




Etiquetes: fira carbassa calaf


Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?