Fires i Festes divendres, 5 de Febrer de 2021

Festa Major d’Hivern 2021 de Cervera


Autor: paeria cervera
Festa Major d’Hivern 2021 de Cervera
Festa Major d’Hivern 2021 de Cervera Foto: paeria cervera

Cervera celebrarà la seva festa major d'hivern del divendres 5 al diumenge 7 de febrer. Enguany amb una programació molt limitada a causa de les restriccions vigents per la prevenció de la Covid-19.

Algunes de les activitats s’han hagut de suspendre, com el Seguici tradicional o el concurs de sardanes revesses, mentre que altres es faran sense públic i es podran seguir en línia en directe, com el Cant de les Completes i el Ball de l’Àliga.

El divendres 5 de febrer, a partir de les 21 hores, hi haurà el tradicional Cant de les Completes i el posterior Ball de l’Àliga de Cervera que es retransmetran per Lleida TV i el canal de Youtube de la Paeria.

El dissabte 6 està previst l’espectacle musical 'De viatge amb el rock', amb el grup cerverí The Pink Goats. Es representarà al Gran Teatre de la Passió, a les 19 hores, amb aforament limitat i entrada gratuïta amb reserva prèvia.

El diumenge 7, a les 19 hores, al Gran Teatre de la Passió, es representarà l'obra 'Un dia qualsevol', dins del 23è Cicle de teatre de Cervera. Una comèdia agredolça, a l’entorn de la realitat de la gent gran, que tracta sobre l’amistat, l’amor, la vellesa i la solitud.

La programació també inclou una visita teatralitzada a la Universitat de Cervera, amb reserva prèvia, i exposicions i visites a la Casa Museu Duran i Sanpere



Etiquetes: festa major hivern cervera


Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?