Fires i Festes divendres, 20 de Agost de 2021

Festa major de Sant Martí Sesgueioles 2021


Autor: somsegarra
cartell Festa major de Sant Martí Sesgueioles 2021
cartell Festa major de Sant Martí Sesgueioles 2021 Foto: aj. sant martí sesgueioles

Del 20 al 22 d'agost, Sant Martí Sesgueioles celebrarà la seva festa major. Enguany l'ajuntament ha preparat un programa d'actes tenint en compte les restriccions per tal de fer front a la Covid-19.

La festa major s'iniciarà divendres a les 18.30h, amb el concurs de dibuix infantil, a la zona de les barbacoes de la piscina.

Dissabte, a les 19h, se celebrarà la cercavila de gegants des del Centre Polivalent Josep Maria Torras Cao 'La Fàbrica fins a la Plaça. Acte seguit tindrà lloc el tradicional pregó, a les 19.30h, a càrrec de la Sra. Imma Muns, mestra i directora de l’Escola Font de l’Anoia. En el mateix acte també es batejaran els nous gegants Martí i Margaridó, acompanyats de l’Hereu i la Pubilla: Ona i Pol Piqué Rodríguez.

A les 22 h de la nit, actuació musical del grup KSONRONDA, grup balaguerí de cançons de gresca, folk, taverna i sobretaula. L'acte està organitzat per l'associació cultural “La Corriola”.

El diumenge dia 22, a les 12 h, tindrà lloc la tradicional Missa Solemne. A les 18 h se celebraran les finals de frontó, i a les 19.30h el concert a càrrec de l’Orquestra Madison donarà per finalitzat el cap de setmana de festa major.

Durant la festa major es podrà visitar l'exposició de pintura 'Contrastos', de Josep Patsí, a la Capella del Roser de Sant Martí Sesgueioles. La inauguració tindrà lloc el 19 d’agost, a les 19 h. L'exposició es podrà veure els dies 20, 21, 22 i 23 d’agost, de 12.30 a 13.30 h i de 19 a 21 h.



Etiquetes: festa major sant martí sesgueioles


Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?