SEU ELECTRÒNICA
ÀLBUMS DE FOTOS
ENLLAÇOS
ACTES
Govern municipal
dilluns 20 juny 2016 Clariana (Argençola)

Protocol d'ús de la sala de Clariana

<< Tornar    Autor: Ajuntament d'Argençola enviar a un amic     
l’Ajuntament preveu utilitzar i aprofitar l'equipament pels projectes de 'La Casa del Tió' i 'La Casa del Bosc'
 
sala de Clariana - Clariana
sala de Clariana - Clariana
Autor: Marià Miquel
L’edifici conegut com “La Sala de Clariana”, des del seu origen ha tingut un ús públic de caràcter lúdic i cultural per part dels veïns de Clariana.

El 20 de febrer de 2014, l’Ajuntament d’Argençola, en el marc del seu programa de govern, va signar un conveni de lloguer d’aquest equipament amb el doble objectiu de :
- Rehabilitar i conservar l’edifici, i
- Potenciar-ne l’ús, fent-lo extensiu a projectes culturals i de dinamització del municipi en el seu conjunt, i rendibilitzar socialment les inversions que es realitzin.
En aquest sentit l’Ajuntament ha realitzat una primera inversió econòmica per a rehabilitar alguns elements estructurals de l’edifici, i en breu, iniciarà una segona fase de reparacions i condicionament.

D’altra banda, per desenvolupar i fer evolucionar els projectes “La Casa del Tió” i “La Casa del Bosc”, que l’Ajuntament promou, cal disposar d’un equipament, per la qual cosa preveu utilitzar i aprofitar La Sala de Clariana i les seves instal·lacions. Així mateix, l’Ajuntament preveu disposar de La Sala de Clariana, per a altres projectes culturals que es generin.

Atès doncs, que s’estima que es produirà un ús continuat de La Sala, tot i que no exclusiu, pel desenvolupament dels projectes, a fi d’aconseguir un aprofitament òptim de l’equipament i coordinar les activitats que s’hi realitzin, es convenient regular els usos de La Sala, determinar qui s’ha de fer càrrec de les despeses de conservació i manteniment, establir criteris d’assignació d’ ús i de priorització d’aquest en cas de coincidència, així com fixar el procediment a seguir i les taxes corresponents per a la cessió de La Sala.
Adjunts: PDF PROTOCOL US DE LA SALA DE CLARIANA


Vols compartir-ho?

    Del.icio.us! Google! Live! Yahoo!


amunt  Home  ·  © argencola.cat ·   Argençola - Anoia (Catalonia) ·  Avís de cookies ·   Avís legal
    Facebook ·  Twitter ·  Google ·  Realització: cdnet
Versió final 2.0 desembre-2014
pàgina executada en 0.045s