Govern municipal
dimarts 21 juny 2016 Argençola

Conveni entre l'Ajuntament d’Argençola i l'Escola d’Enginyeria d’Igualada-UPC

<< Tornar    Autor: Ajuntament d'Argençola enviar a un amic     
Proporcionarà a la Universitat la matèria primera necessària per a la recerca sobre l’optimització de l'adobat natural de pells
 
Els boscos ocupen dues terceres parts del terme d'Argençola - Argençola
Els boscos ocupen dues terceres parts del terme d'Argençola - Argençola
Autor: Ramon Sunyer
L’Ajuntament d’Argençola i l'Escola d’Enginyeria d’Igualada-UPC (antiga escola de Teneria), han signat un conveni de col·laboració en virtut del qual l’Ajuntament i subsidiàriament l’Associació de Propietaris Forestals d’Argençola, proporciona a la Universitat la matèria primera necessària per a la recerca que actualment s’està duent a terme sobre l’optimització de determinats productes forestals per a l'adobat natural de pells.

L’Ajuntament d’Argençola, únic a Catalunya que disposa d’un Pla Tècnic de Gestió Forestal d’àmbit municipal, està impulsant diverses actuacions d’aprofitament no fustaner del bosc. L’escorça, el cimall, etc., són productes amb poc rendiment econòmic en origen però que la indústria adobera vol recuperar.

Paral·lelament, aquest conveni és un exemple més de les possibilitats d’interacció d’un Micropoble com Argençola amb instàncies educatives i econòmiques. Una perspectiva renovada de la nova ruralitat.


Vols compartir-ho?

    Del.icio.us! Google! Live! Yahoo!


amunt  Home  ·  © argencola.cat ·   Argençola - Anoia (Catalonia)
Telèfon: 93 809 20 00 ·  e-mail: argensola@diba.cat
Avís de cookies ·   Avís legal
Versió 2.0 desembre-2014
Realització: cdnet