Govern municipal dimarts, 31 de Gener de 2017

Visita del Vicepresident de la Diputació Dionís Guiteras a Argençola


Autor: argençola

El vicepresident primer de la Diputació de Barcelona ha mantingut una reunió de treball a l’Ajuntament d’Argençola aquest divendres

Visita del Vicepresident de la Diputació Dionís Guiteras a Argençola
Visita del Vicepresident de la Diputació Dionís Guiteras a Argençola Foto: argençola

El vicepresident primer de la Diputació de Barcelona, Dionís Guiteras, acompanyat de la diputada al Parlament l'Alba Vergés, han estat rebuts pel Batlle, Toni Lloret, i el Tinent d'alcalde, Gumersind Parcerisas.

L'objectiu de la trobada va ser abordar diversos temes que preocupen al nostre municipi, en especial, el Pla Forestal d’Àmbit Municipal, el qual començarà a desenvolupar-se properament, amb l’ajuda de la Diputació de Barcelona, dins el conveni-marc que l’Ajuntament té subscrit conjuntament amb d’altres ajuntaments de la zona.

També es va posar de manifest la necessitat d’aconseguir el desenvolupament econòmic dins l’àmbit rural, en el qual la gestió forestal en el seu sentit més ampli hi té un paper fonamental. En aquest sentit, Guiteras va exposar les iniciatives que la Diputació de Barcelona té actualment en marxa per a poder finançar projectes, amb la participació de fons europeus i entitats privades, a més de l’administració pública, que van en aquesta línia, que coincideix plenament amb els objectius del nostre consistori.



Etiquetes: dionís guiteras diputació barcelona Argençola



Ho vols compartir?