Govern municipal
dimarts 31 gener 2017 Argençola

Visita del Vicepresident de la Diputació Dionís Guiteras a Argençola

<< Tornar    Autor: Ajuntament d'Argençola enviar a un amic     
El vicepresident primer de la Diputació de Barcelona ha mantingut una reunió de treball a l’Ajuntament d’Argençola aquest divendres
 
Visita del Vicepresident de la Diputació Dionís Guiteras a Argençola - Argençola
Visita del Vicepresident de la Diputació Dionís Guiteras a Argençola - Argençola
Autor: argençola
El vicepresident primer de la Diputació de Barcelona, Dionís Guiteras, acompanyat de la diputada al Parlament l'Alba Vergés, han estat rebuts pel Batlle, Toni Lloret, i el Tinent d'alcalde, Gumersind Parcerisas.

L'objectiu de la trobada va ser abordar diversos temes que preocupen al nostre municipi, en especial, el Pla Forestal d’Àmbit Municipal, el qual començarà a desenvolupar-se properament, amb l’ajuda de la Diputació de Barcelona, dins el conveni-marc que l’Ajuntament té subscrit conjuntament amb d’altres ajuntaments de la zona.

També es va posar de manifest la necessitat d’aconseguir el desenvolupament econòmic dins l’àmbit rural, en el qual la gestió forestal en el seu sentit més ampli hi té un paper fonamental. En aquest sentit, Guiteras va exposar les iniciatives que la Diputació de Barcelona té actualment en marxa per a poder finançar projectes, amb la participació de fons europeus i entitats privades, a més de l’administració pública, que van en aquesta línia, que coincideix plenament amb els objectius del nostre consistori.


Vols compartir-ho?

    Del.icio.us! Google! Live! Yahoo!


amunt  Home  ·  © argencola.cat ·   Argençola - Anoia (Catalonia)
Telèfon: 93 809 20 00 ·  e-mail: argensola@diba.cat
Avís de cookies ·   Avís legal
Versió 2.0 desembre-2014
Realització: cdnet