Govern municipal dilluns, 6 de Novembre de 2017

eBando, nou canal de comunicació de l'ajuntament amb els veïns


Autor: argençola

Substituirà el sistema de missatges de SMS que fins ara fa servir l’Ajuntament per fer arribar avisos urgents

eBando, nou canal  de comunicació de l'ajuntament amb els veïns
eBando, nou canal de comunicació de l'ajuntament amb els veïns Foto: argençola

El sistema de missatges de SMS que fins ara fa servir l’Ajuntament per fer arribar avisos urgents als veïns, està quedant obsolet. Això ens ha fet plantejar-nos la necessitat de buscar-ne un de més modern i que permeti arribar al màxim de gent possible.

Aquest nou sistema s’anomena eBando i funciona a través d’una App que cal instal·lar-se al telèfon mòbil de cadascú. El procés d’instal·lació és molt senzill i només cal tenir un smartphone amb sistema android o ios. Un cop instal·lat us arribarà una notificació cada cop que l’Ajuntament faci una comunicació o avís.

Si teniu qualsevol dubte sobre el funcionament o la instal·lació, podeu posar-vos en contacte amb l’Ajuntament personalment o per telèfon al 938092000. Si us cal ajuda pràctica també podeu comunicar-ho a l’Ajuntament i farem una sessió per resoldre tots els dubtes.

Establirem un període de prova del nou sistema perquè tothom tingui temps de baixar-se l’aplicació i comprovar com funciona. Durant aquest temps el farem coexistir amb els missatges via SMS, per assegurar-nos de que arribi als veïns la informació per qualsevol de les dues vies.

Si algun veí no disposa d’un telèfon mòbil amb les característiques esmentades per poder instal·lar-se l’eBando, agrairem ens ho comuniqueu per estudiar una via de comunicació alternativa.

Com instal·lar l’app eBandoDes del telèfon mòbil accedir a Play Store pel sistema android o l’apple store si teniu un IPhone

Cercar l’aplicació i instal·lar: eBando de Digital, S.L. Comunicació

Un cop instal·lada obrir l’aplicació i triar “cercar canals”

Triar “cercar ara” podeu cercar per nom Argençola o per codi postal 08717

Marcar “Argençola”, validar i guardar

A partir d’aquest moment rebreu una notificació d’avis d’arribada quan l’Ajuntament envií qualsevol missatge.Etiquetes: ebando avisos urgents canal ajuntament argençolaHo vols compartir?