Govern municipal dilluns, 6 de Novembre de 2017

eBando, nou canal de comunicació de l'ajuntament amb els veïns


Autor: argençola

Substituirà el sistema de missatges de SMS que fins ara fa servir l’Ajuntament per fer arribar avisos urgents

eBando, nou canal de comunicació de l'ajuntament amb els veïns Autor: argençola

El sistema de missatges de SMS que fins ara fa servir l’Ajuntament per fer arribar avisos urgents als veïns, està quedant obsolet. Això ens ha fet plantejar-nos la necessitat de buscar-ne un de més modern i que permeti arribar al màxim de gent possible.

Aquest nou sistema s’anomena eBando i funciona a través d’una App que cal instal·lar-se al telèfon mòbil de cadascú. El procés d’instal·lació és molt senzill i només cal tenir un smartphone amb sistema android o ios. Un cop instal·lat us arribarà una notificació cada cop que l’Ajuntament faci una comunicació o avís.

Si teniu qualsevol dubte sobre el funcionament o la instal·lació, podeu posar-vos en contacte amb l’Ajuntament personalment o per telèfon al 938092000. Si us cal ajuda pràctica també podeu comunicar-ho a l’Ajuntament i farem una sessió per resoldre tots els dubtes.

Establirem un període de prova del nou sistema perquè tothom tingui temps de baixar-se l’aplicació i comprovar com funciona. Durant aquest temps el farem coexistir amb els missatges via SMS, per assegurar-nos de que arribi als veïns la informació per qualsevol de les dues vies.

Si algun veí no disposa d’un telèfon mòbil amb les característiques esmentades per poder instal·lar-se l’eBando, agrairem ens ho comuniqueu per estudiar una via de comunicació alternativa.

Com instal·lar l’app eBando


Des del telèfon mòbil accedir a Play Store pel sistema android o l’apple store si teniu un IPhone

Cercar l’aplicació i instal·lar: eBando de Digital, S.L. Comunicació

Un cop instal·lada obrir l’aplicació i triar “cercar canals”

Triar “cercar ara” podeu cercar per nom Argençola o per codi postal 08717

Marcar “Argençola”, validar i guardar

A partir d’aquest moment rebreu una notificació d’avis d’arribada quan l’Ajuntament envií qualsevol missatge.Etiquetes: ebando avisos urgents canal ajuntament argençolaHo vols compartir?