Govern municipal dilluns, 27 de Novembre de 2017

1a Sessió informativa i participativa de l’Avanç Poum d’Argençola


Autor: argençola

Com volen els veïns que sigui el terme en el seu conjunt i cada nucli en particular, en un horitzó d’uns 15 o 20 anys

1a Sessió informativa i participativa de l’Avanç Poum d’Argençola
1a Sessió informativa i participativa de l’Avanç Poum d’Argençola Foto: Toni lloret

Dissabte 25 de novembre a la Sala d’Actes de l’Ajuntament va tenir lloc la sessió informativa de tardor. Aquestes sessions que l’equip municipal fa dos cops l’any, serveixen per informar als veïns de la gestió municipal, dels projectes previstos i de qualsevol altre tema d’interès.

En aquesta ocasió la trobada va incloure la primera sessió informativa i participativa de l’Avanç Poum d’Argençola. Una trentena d’assistents, veïns de diferents nuclis del terme municipal, van seguir les explicacions de dues persones de l’equip redactor de l’Avanç Poum. Les redactores van explicar el procés i calendari previst per a la seva elaboració. També les característiques que té un Avanç Poum, com a marc teòric i de base que es desenvoluparà de manera pràctica i efectiva en una segona fase en la redacció del Poum.

Es va parlar també de la importància de la participació dels veïns del terme a l’hora de pensar com volen que sigui el terme en el seu conjunt i cada nucli en particular, en un horitzó d’uns 15 o 20 anys. Aquesta participació es concretarà de dues maneres: d’una banda amb la creació d’un grup restringit de veïns de tot el terme que participaran més activament en la redacció i de l’altra amb les sessions informatives obertes a tothom que s’aniran programant i on s’exposaran els avanços per temes i on es recolliran totes les opinions i suggeriments.

Durant la sessió també es va parlar de les inversions previstes pel 2018/2019, de les variacions en les Ordenances Fiscals pel 2018 i de la implementació del nou sistema de recollida de deixalles en àrees tancades.



Etiquetes: reunió informativa poum argençola



Ho vols compartir?