Govern municipal dimarts, 7 de Març de 2023

Anunci projecte del parc eòlic Cantagalls


Autor: argençola

A informació pública fins el 16 de maig

Anunci projecte del parc eòlic Cantagalls
Anunci projecte del parc eòlic Cantagalls Foto: argençola

ANUNCI d'informació pública de la sol·licitud d’autorització administrativa prèvia i de construcció del parc eòlic PE Cantagalls 02212, al terme municipal d'Argençola

El parc eòlic consta de 5 aerogeneradors, situats entre Cal Tender i Albarells, de 6 MW de potència unitària, amb una potència total instal·lada de 30 MW. Els aerogeneradors tenen 3 pales amb un diàmetre de 175 metres de longitud i una alçada de boixa de 135 metres, i les seves línies soterrades d'interconnexió a 30 kV. Les línies subterrànies d'interconnexió de 30 kV arriben a la subestació transformadora SE Rubió 66/220 kV.

Es publica per a què totes aquelles persones interessades o entitats que es considerin afectades puguin examinar el projecte tècnic executiu, el projecte d'actuació específica i l'estudi d'impacte ambiental a les oficines de la Direcció General d'Energia, carrer del Foc, número 57 de Barcelona o al tauler d'anuncis de la Generalitat de Catalunya (https://tauler.seu.cat/pagDetall.do?idEdicte=412523&idens=1) i formular, preferentment per mitjà electrònic (https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Peticio-generica), indicant a l'assumpte el número de l'expedient que consta al títol de l'Anunci, i dirigida al Servei d'Autorització d'Instal·lacions Elèctriques de la Direcció General d'Energia, les al·legacions que creguin oportunes en el termini de 30 dies comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquest Anunci.

La consulta presencial requerirà sol·licitar cita prèvia, trucant al telèfon 93 857 40 00 en horari de 9h a 14h, o enviant un correu electrònic a renovables.accioclimatica@gencat.cat.

Exposició Preservem l'Anoia


Durant el mes de març es podrà visitar al saló de plens de l'Ajuntament l'exposició Preservem l'Anoia, on es mostren els diferents projectes de parcs eòlics i fotovoltaics que afecten la nostra comarca.

En horari d'atenció al públic, de dimarts a divendres, de 9 a 14 hores.

Anunci projecte del parc eòlic Cantagalls - Argençola
Anunci projecte del parc eòlic Cantagalls
Autor: argençola

Anunci-PE-Cantagalls.pdf



Etiquetes: projecte parc eòlic cantagalls argençola



Ho vols compartir?