Municipi dimarts, 14 de Maig de 2024

L’Ajuntament d’Argençola aposta pel projecte social “Llar Escola de Vida” de l’ONG Imaginari per a la neteja municipal


Autor: argençola

El municipi compta amb la Llar Escola de Vida de l’ONG Imaginari per a la inserció sociolaboral i l’aprenentatge progressiu de joves sols

L’Ajuntament d’Argençola aposta pel projecte social “Llar Escola de Vida” de l’ONG Imaginari per a la neteja municipal
L’Ajuntament d’Argençola aposta pel projecte social “Llar Escola de Vida” de l’ONG Imaginari per a la neteja municipal Foto: argençola

L’Ajuntament d’Argençola compta amb un equip de neteja municipal fruit del projecte social de la Llar Escola de Vida de l’ONG Imaginari, “Equip de serveis i banc de temps”. Es tracta d’una iniciativa que té com a objectiu la inserció sociolaboral i l’aprenentatge progressiu de joves sols, per a contribuir en la seva inserció sociolaboral.

Cada quinze dies, el dimecres al matí l’equip visita l’Ajuntament i fan tasques de neteja als equipaments del municipi; el municipi compta amb aquests joves per a la neteja de l’Ajuntament.

Els treballs realitzats es consideren hores de bescanvi de banc de temps, i l’aportació econòmica és una donació que l’Ajuntament aporta a l’associació ONG Imaginari. L’Ajuntament d’Argençola està molt satisfet amb la tasca feta pels joves, com també de contribuir a través d’un servei necessari pel poble a una qüestió social.

Amb la premissa de que “El treball dignifica les persones”, el projecte ofereix el dret a treball que permet augmentar l’autoestima, la motivació, la qualitat de vida i la felicitat dels joves. A banda, a través de les donacions, l’entitat crea una petita font d’ingressos per ajudar-los no només en les seves necessitats econòmiques bàsiques, sinó també, emocionals.Etiquetes: portal d'argençola guia d'argençola Argençola Carbasí Clariana Contrast Plans de Ferran Porquerisses i Albarells Rocamora Anoia CataloniaHo vols compartir?