Municipi dijous, 6 de Juny de 2024

Nova comunitat d’avisos municipals a través de WhatsApp: Ajuntament Argençola


Autor: argençola
Nova comunitat d’avisos municipals a través de WhatsApp: Ajuntament Argençola
Nova comunitat d’avisos municipals a través de WhatsApp: Ajuntament Argençola Foto: argençola

L’Ajuntament d’Argençola dona d’alta la nova comunitat d’avisos municipals a través de WhatsApp. La nova comunitat s’anomena “Ajuntament Argençola” i serveix per rebre informació de part de l'Ajuntament d’Argençola: Avisos sobre climatologia, bans, emergències, actes, i les diferents activitats. L’actualitat municipal serà enviada directament als veïns i veïnes del municipi i aquesta nova comunitat substituirà el canal de Whatsapp: “Ajuntament Argençola Info” que va ser creat el passat gener com a prova pilot dins l’estudi de valoració de la millor via de comunicació.

La nova comunitat de WhatsApp, a diferencia de l’anterior canal, permet que les notificacions i avisos arribin de forma directe i immediata a tots els usuaris que en formen part, com també permet la creació de grups específics per a tasques o temàtiques concretes.

Per tal de formar part de la nova comunitat de comunicació “Ajuntament Argençola” i rebre tota la informació municipal només cal clicar el següent enllaç: https://chat.whatsapp.com/HSeYzlx7PBJJXAnIYLbkjh

Aquest canal de comunicació no rep trucades, ni missatges ni tramita incidències, i serà complementari a l’actual eAgora.



Etiquetes: portal d'argençola guia d'argençola Argençola Carbasí Clariana Contrast Plans de Ferran Porquerisses i Albarells Rocamora Anoia Catalonia



Ho vols compartir?