Acte

Vols col.laborar en la Festa del Tió?

diumenge 20 novembre de 2016 a les 12:00 h a Local Social , de Clariana (Argençola)

<< Calendari       enviar a un amic     
El dissabte 10 de desembre es farà a Clariana la 6a Festa del Tió d’Argençola. Durant aquests anys, la Festa i el Tió han portat el nom d’Argençola a un munt de cases d’arreu de Catalunya i la demanda per assistir-hi no para de créixer.

Aquest creixement continuat de famílies que volen participar a la Festa i venir a buscar el seu Tió als boscos de Clariana, fa que necessitem més voluntaris.

Si vols col·laborar-hi, ja sigui els dies previs o el mateix dia de la Festa, estarem encantats de comptar amb tu. El proper diumenge dia 20 de novembre a les 12 del migdia es farà una reunió al Local Social de Clariana adreçada a totes les persones interessades.

Si no hi pots assistir però t’agradaria col·laborar, pots contactar amb l’Ajuntament per telèfon al 93 8092000 o per correu electrònic argensola@diba.cat o bé al correu info@casadeltio.cat

A partir d’aquest any la Festa estarà organitzada per una nova associació promoguda per l’Ajuntament, per gestionar i potenciar totes les activitats que al voltant del bosc i del Tió es fan al terme municipal. El seu nom és Associació de la Casa del Tió i la Casa del Bosc d’Argençola i és oberta a la participació de tothom.
A la organització de la Festa hi seguiran participant El Trill i l’Ajuntament d’Argençola.

Marina Berenguer – Regidora de Cultura

la festa ben animada

Insertada per: Argençola
Més informació:
Vols compartir-la?
    Del.icio.us! Google! Live! Yahoo!
amunt  Home  ·  © argencola.cat ·   Argençola - Anoia (Catalonia)
Telèfon: 93 809 20 00 ·  e-mail: argensola@diba.cat
Avís de cookies ·   Avís legal
Versió 2.0 desembre-2014
Realització: cdnet