Acte

6a Matinal d’intercanvi de llavors de la Catalunya interior d’Argençola

diumenge 5 març de 2017 a les 09:00 h a Argençola

<< Calendari       enviar a un amic     
El Trill, Associació cultural del terme d’Argençola organitza el diumenge 5 de març, una matinal d’intercanvi de llavors que ja arriba a la sisena edició.

Les activitats començaran a les 9 del matí, amb una 'Caminada cultural de reconeixement de natura al PEIN de Carbasí' (Pla d’Espais d’Interès Natural) a càrrec de Daniel Espejo de Sikarra Nostra, per participar cal inscripció prèvia gratuïta.

De les 10 a les 2 del migdia s’obrirà el Mercat de productes ecològics i l’espai de trobada d'intercanvi de llavors per afavorir la recuperació i difusió de les llavors locals o tradicionals. Si tens llavors, porta-les i podràs intercanviar-les per d’altres i plantar nous productes. Enguany us demanarem que, abans d'entrar, ens ompliu una fitxa amb les característiques principals de les llavors que voleu intercanviar.

A 3/4 de 12 del matí es farà una Jornada Tècnica sobre 'El temps i el camp: les dades climàtiques i la seva relació amb el sòl i les plantes' a càrrec de Albert Borràs, Observatori de Pujalt, i Francesc Ferrer, de LabFerrer.

cartell 6a Matinal d’intercanvi de llavors de la Catalunya interior d’Argençola

Insertada per: Argençola
Més informació: URL
Vols compartir-la?
    Del.icio.us! Google! Live! Yahoo!
amunt  Home  ·  © argencola.cat ·   Argençola - Anoia (Catalonia)
Telèfon: 93 809 20 00 ·  e-mail: argensola@diba.cat
Avís de cookies ·   Avís legal
Versió 2.0 desembre-2014
Realització: cdnet