Acte

Exposició 'Construint el territori. Arquitectura tradicional i paisatge a Catalunya'

Del 12 de Gener al 26 de Febrer de 2018 a Guissona



Exposició 'Construint el territori. Arquitectura tradicional i paisatge a Catalunya'

La Biblioteca de Guissona inaugura el divendres 12 de gener, a les 7 de la tarda, l’exposició itinerant Construint el territori. Arquitectura tradicional i paisatge a Catalunya, la podreu veure fins al 26 de febrer.

La mostra posa en valor l’arquitectura tradicional catalana en tota la seva diversitat, des d’una perspectiva etnològica. L’exposició analitza la interacció entre els éssers humans i l’entorn en contextos tan diversos com l’alta muntanya, la costa, les terres de secà, l’horta i les planes de regadiu. Planteja elements de reflexió sobre l’estat actual d’aquest tipus de construccions, tot reflexionant sobre el seu futur a partir de l’actualització dels seus usos i funcions.

L’exposició ha estat impulsada i concebuda per l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial i produïda pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya en coordinació amb l’Institut Ramon Muntaner mitjançant ajut de l’Obra Social de ‘La Caixa’. Amb la intervenció dels comissaris de l’exposició, Fabien Van Geert i Ferran Estrada.


Insertada per: Somsegarra


Ho vols compartir?

dimarts, 19 de Març de 2024


Login

Actes de la setmana

agenda quinzenal