Acte

8a Passejada nocturna de Rocamora

dissabte, 28 de Juliol de 2018 a les 21:30 a Rocamora (Argençola)



8a Passejada nocturna de Rocamora

Aquest és el vuitè any que l'Ajuntament d'Argençola i els Amics dels Cavalls de l'Anoia, organitzen la passejada nocturna sota la Lluna plena que ens porta fins a una de les zones més boniques del terme, la Vall de Rocamora. Enguany es farà el dissabte 28 de juliol.


La sortida serà des de Porquerisses, a dos quarts de 10 del vespre. La passejada, apte per a totes les edats, té uns 8 quilòmetres i amb arribada a la capella de Sant Jaume de Rocamora. Aquest indret, des de l'edat mitjana, ha estat punt de pas de l'antic Camí Ral d'Aragó, molt abans de que hi haguessin carreteres. Ara al mateix lloc és creuen els caminants del Camí de Sant Jaume i del Camí Ignasià.

El recorregut no és circular, recomanem que contacteu amb els organitzadors pel desplaçament de tornada. Per a més informació:
663622008 (Jaume Duran) o 93 809200 (Ajuntament d'Argençola)

A les 11 de la nit podrem escoltar el concert de Ivette Nadal, acompanyada per en Caïm Riba. La cantautora i poeta ens presentarà, “Arbres, mars en concert”. Podrem sentir temes dels seus quatre discs, amb nous arranjaments.

Precisament de l’imaginari del seu darrer disc, “Tornar a mare”, sorgeix el seu segon poemari “Arbres, mars, desconcerts”.

En aquest nou projecte ens convida a descobrir el seu univers musical i poètic, tot jugant amb la confusió de què és més poètic, el poema o la lletra de les cançons? o bé què té més música, el poema o la cançó?.

En paraules del cantautor Joan Isaac, el projecte que ens presentaran els dos artistes son: 'Cançons i poemes per a tothom, per a la gent que plora, que riu, que pateix, que s’enamora, que llegeix als vagons i a les andanes del metro'. Nosaltres hi afegiríem que també són cançons i poemes per a la gent que volta pels boscos les nits d’estiu de lluna plena o per aquells que volen descobrir un poble del seu entorn amb una nova mirada.

Pots participar a les dues activitats o acostar-te a Rocamora només pel concert, l’entrada és gratuïta. Hi haurà un refrigeri per tothom.

Us recomanem que porteu una manta o peça d'abric

Vine a gaudir d'una nit d'estiu diferent que combina natura, salut i música!.

La 8a Passejada nocturna de Rocamora finalitzarà amb un concert de Ivette Nadal i Caïm Riba -
La 8a Passejada nocturna de Rocamora finalitzarà amb un concert de Ivette Nadal i Caïm Riba
Autor: juan miguel morales
Passejada nocturna 2017 - Rocamora
Passejada nocturna 2017
Autor: Enric Martí



Insertada per: Argençola


Ho vols compartir?

dimarts, 19 de Març de 2024


Login

Actes de la setmana

agenda quinzenal