Acte

Embosca’t Festival 2018

divendres 27 juliol de 2018 a les 20:30 h a Clariana (Argençola)Embosca’t Festival 2018

El divendres 27 de juliol es farà a Clariana l'Embosca’t Festival, un festival d’estiu amb propostes musicals singulars al mig del bosc, on tothom podrà submergir-se durant unes hores en una vivència sensorial on la música i la natura s’embranquen per crear una experiència única. Aquest any ens acompanyaran: 


Ravid Goldschmidt // 21:30h

Considerat un dels millors intèrprets de Hang, aconsegueix captivar-nos dibuixant ritmes i melodies amb les seves mans sobre aquest innovador instrument de percussió, creant així una atmosfera màgica que ens submergeix en un mar d’harmòniques emocions i sensacions.

Ferran Palau // 23h

Ens presenta el seu últim treball de pop metafísic 'Blanc', el seu tercer disc en solitari, un delicat balanceig en el temps a través d’oníriques melodies que ens traslladen a universos plens de nostàlgia i sensibilitat.

Hi haurà servei de bar al mig del bosc amb opcions de begudes i sopar fred. L’espai musical estarà obert per als qui es vulguin quedar fins la a la 1:00h. 


L'entrada és lliure amb taquilla inversa, tu decideixes el valor que dones a aquesta experiència i, al finalitzar, pots contribuir amb una lliure aportació econòmica.


L'activitat s'inclou dins els actes de 'Vivències al bosc' que se celebraran a Clariana del 23 al 27 de juliol, un conjunt d'activitats que tenen el bosc com a tema central i que són organitzades per l'Associació  de la Casa del Tió i la Casa del Bosc d'Argençola i ENDINS amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Argençola.

Veniu a gaudir una nit d'estiu entre els boscos a Clariana!

Embosca’t Festival 2018 - Clariana
Embosca’t Festival 2018
Autor: casadeltioInsertada per: Casadeltio


Ho vols compartir?

divendres 22 octubre 2021


Login

Actes de la setmana

divendres 22 octubre 2021
Igualada
Projecció documental 'Dones pastores al Penedès'
dissabte 23 octubre 2021
Santa Coloma de Queralt
Visita teatralitzada 'Santa Coloma anys 1300'
diumenge 24 octubre 2021
Santa Margarida de Montbui
1a Mostra de Productors del Parc Agrari de la Conca d'Òdena
diumenge 24 octubre 2021
Argençola
Concert Cercle de Cants
agenda quinzenal