Acte

Xino-xano 'Entrenament Paleo'

dissabte 17 novembre de 2018 a les 10:00 h a Clariana (Argençola)

<< Calendari       enviar a un amic     
El dissabte 17 de novembre continua el cicle Xino-Xano a Clariana amb un 'Entrenament Paleo' a càrrec de Dídac Pastor i Desmaris Campo de Global Salut. L'activitat es va suspendre anteriorment per l'avís de pluges.

L'activitat, de caràcter familiar, començarà a les 10h del matí per practicar durant 2 hores i és oberta a tothom, ja que es disposarà de dos grups a escollir per tal de realitzar-la, un grup d'iniciació i un altre amb nivell més avançat.

La filosofia Paleo vol connectar amb la nostra genètica i recuperar totes les habilitats i potencialitats per les que el nostre organisme està preparat. Això es fa reproduint moviments que el cos humà ha vingut practicant al llarg de la seva evolució com espècie des del Paleolític, però que s’han perdut amb els estils de vida actuals.

Passarem una bona estona realitzant diferents exercicis funcionals en plena natura aprofitant l’entorn que ens envolta i adaptats a tots els nivells i edats. T’ho perdràs?

Activitat gratuïta però cal inscripció prèvia, la podeu fer mitjançant aquest formulari o trucant a l'Ajuntament 93 809 20 00 (de dimarts a divendres de 9:00 a 14:00 ).
Mes info de Global Salut

Xino-Xano 'Entrenament Paleo' a Clariana

boscos de Clariana

Insertada per: Argençola
Més informació:
Vols compartir-la?
    Del.icio.us! Google! Live! Yahoo!
amunt  Home  ·  © argencola.cat ·   Argençola - Anoia (Catalonia)
Telèfon: 93 809 20 00 ·  e-mail: argensola@diba.cat
Avís de cookies ·   Avís legal
Versió 2.0 desembre-2014
Realització: cdnet