Acte

9a Passejada nocturna de Rocamora

dissabte, 13 de Juliol de 2019 a les 21:30 a Rocamora (Argençola)



9a Passejada nocturna de Rocamora

Ja fa nou anys que l'Ajuntament d'Argençola i els Amics dels Cavalls de l'Anoia, organitzen la passejada nocturna que ens porta fins a la Vall de Rocamora, acompanyats per la lluna plena. Enguany es farà el dissabte 13 de juliol.

La sortida serà des de Porquerisses, a dos quarts de 10 del vespre. Aquest indret, des de l'edat mitjana, ha estat punt de pas de l'antic Camí Ral d'Aragó, molt abans de que hi haguessin carreteres. Hores d'ara al mateix lloc és creuen els caminants del Camí de Sant Jaume i del Camí Ignasià. La passejada, apte per a totes les edats, té uns 7,5 quilòmetres i arribada a la capella de Sant Jaume de Rocamora.

El recorregut de la passejada no és circular, recomanem als que vulgueu participar-hi que us poseu en contacte amb els organitzadors a través dels telèfons 663622008 (Jaume Duran) o 93 8092000 (Ajuntament), per organitzar el desplaçament a la tornada.

Un cop a Rocamora, a les 11 de la nit, podrem escoltar el concert de Damià Olivella. El cantautor de Manresa ens presentarà, 'Ànima Blues', un homenatge al blues i soul que l'ha influenciat, amb 11 versions de gent com Sam Cooke, Stevie Wonder, Robert Johnson... i 4 temes propis en els que es nota la influència de la música negre. La guitarra i la gran veu d’en Damià, ompliran la nit d’estiu de bona música.

Pots participar a les dues activitats o acostar-te a Rocamora només pel concert, l’entrada és gratuïta. Hi haurà un petit refrigeri per a tothom.

Us recomanem que porteu una manta o peça d’abric.

Vine a gaudir d'una nit d'estiu diferent que combina natura, salut i música!.

Damià Olivella presentarà 'Ànima Blues' en concert - Rocamora
Damià Olivella presentarà 'Ànima Blues' en concert
Autor: damià olivella
Passejada nocturna 2017 - Rocamora
Passejada nocturna 2017
Autor: Enric Martí
Passejada nocturna 2017 - Rocamora
Passejada nocturna 2017
Autor: Enric Martí




9a-Passejada-nocturna-de-Rocamoraf.pdf

Insertada per: Argençola


Ho vols compartir?

dimarts, 19 de Març de 2024


Login

Actes de la setmana

agenda quinzenal