Acte

Embosca’t Festival 2019

Del divendres 26 al diumenge 28 de Juliol de 2019 a Clariana (Argençola)



Embosca't Festival 2019

Després de l'èxit de la segona edició, celebrada l'any passat amb l'actuació del famós intèrpret de Hang, Ravid Goldschmidt, i la presentació del pop metafísic de Ferran Palau, el pròxim 26 i 27 de juliol tindrà lloc la tercera edició de l'Embosca't Festival.

Divendres 26, a les 21:30h, Marcel Lázara i Júlia Arrey, l'ex-cantant de Txarango al costat de la seva parella, presenten el seu últim treball 'KM.0' nascut del projecte 'Pedalant Endins', un viatge musico-vital sorgit al Brasil. La pianista Lu Rois els acompanyà en format trio femení presentant 'Clarobscur' un quadre de sonoritats infinites i lluminoses al mig del bosc.

Dissabte 27, també a les 21:30h, estarà encapçalat pel Petit de Cal Eril presentant el seu recent i intimista i treball 'Energia Fosca', seguit de Joan Colomo amb el seu reivindicatiu i lluminós últim disc 'L'oferta i la demanda'. Gès Kamele i Cels Burgès ens acompanyaran per obrir aquesta onírica nit enmig de la natura, tocant melodies hipnotitzants amb aquest peculiar instrument africà.

El preu de les entrades és: divendres 26 de juliol 10€, dissabte 27 de juliol 16€ o bé un abonament pels dos dies 22€. L'ajuntament d'Argençola ofereix un descompte del 25% als veïns del municipi en la compra de l'abonament pels dos dies. Cal demanar el codi promocional personalment a l'ajuntament o bé trucant al 93 809 20 00 (de 9 a 13h).

Les entrades anticipades es podran adquirir a través tiquetea a partir del 1 de Juliol. L'aforament és limitat, i durant la nit hi haurà servei de bar amb begudes i sopars freds.

L'activitat s'inclou dins els actes de 'Vivències al bosc' que se celebraran a Clariana del 25 al 27 de juliol, un conjunt d'activitats que tenen el bosc com a tema central i que són organitzades per l'Associació de la Casa del Tió i la Casa del Bosc d'Argençola amb direcció artística de ENDINS Esdeveniments i la col·laboració de l'Ajuntament d'Argençola i la Diputació de Barcelona.

Veniu a gaudir una nit d'estiu entre els boscos a Clariana!

Marcel Lázara i Júlia Arrey - Clariana
Marcel Lázara i Júlia Arrey
Autor: jan riera
Lu Rois - Clariana
Lu Rois
Autor: Lu Rois
El Petit de Cal Eril - Clariana
El Petit de Cal Eril
Autor: ChiaraFabro
Joan Colomo últim disc 'L'oferta i la demanda' - Clariana
Joan Colomo últim disc 'L'oferta i la demanda'
Autor: casadeltio
Gès Kamele - Clariana
Gès Kamele
Autor: CARNUTS



Insertada per: Casadeltio


Ho vols compartir?

dimarts, 19 de Març de 2024


Login

Actes de la setmana

agenda quinzenal