Acte

[Suspesa] Xerrada 'Aprofitament alimentari'

dissabte, 22 de Maig de 2021 a les 18:00 a Argençola



Xerrada 'Aprofitament alimentari'

Dissabte 22 de maig, a les 18h, es realitzarà una 'Xerrada aplicada sobre el malbaratament alimentari' a la Sala 1 d'Octubre d'Argençola.

L'activitat anirà a a càrrec del col·lectiu Eixarcolant i està limitada a 25 assistents, cal inscripció prèvia.

El Consell Comarcal de l’Anoia fomenta la reducció del malbaratament alimentari a la comarca mitjançant l’organització de tallers d’aprofitament d’aliments a escoles i municipis de la mà del Col·lectiu Eixarcolant i amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya. Els tallers s’han començat a fer el mes d’abril i s’allargaran fins el juny, i estan dirigits als escolars i als habitants dels municipis de Jorba, Castellolí, Copons, Argençola, Rubió, Montmaneu, Orpí, Carme, Tous, Miralles, Bellprat i Veciana.

Aquesta iniciativa del Consell Comarcal, amb la qual aposta així per la sensibilització ambiental i les actuacions km 0, vol posar en relleu que, d’acord amb l’ONU per l’Alimentació i l’Agricultura, 1/3 dels aliments produïts al món es malbaraten abans d’arribar al consumidor final, tot allò que no es cull, que es descarta pel seu aspecte, o que es fa malbé en botigues, supermercats o restaurants. També es remarca que un percentatge molt elevat d’allò que s’arriba a vendre s’acaba malbaratant a les llars.


Insertada per: Argençola


Ho vols compartir?

divendres, 19 de Abril de 2024


Login

Actes de la setmana

agenda quinzenal