Acte

Xino-xano, Boscúria [Ajornada]

dissabte 18 setembre de 2021 a les 17:30 h a Argençolacartell Xino-xano, Boscúria

Les previsions de pluja desaconsellen la realització de l'activitat prevista per aquest dissabte 18 de setembre. L'Ajuntament ha decidit ajornar-la a una nova data encara per determinar.

El dissabte 18 de setembre, a 2/4 de 6 de la tarda, es realitzarà a Argençola una nova activitat del cicle Xino-xano 'Boscúria' a càrrec de Marta Berenguer i que comptarà amb la participació de Miquel Bassols, psicoanalista i autor del llibre 'Boscúria. La natura perduda de les coses'.

Una caminada fins el pou de Gel en la que paisatge i lletra es donaran la mà mentre passegem, conversem, llegim i gaudim del paisatge. La sortida serà des de la bàscula.

L'activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia, la podeu fer mitjançant aquest formulari o trucant a l'Ajuntament 93 809 20 00 (de dimarts a divendres de 9:00 a 14:00 ).

El cicle Xino-xano, endegat a la tardor del 2019 per l’Ajuntament d’Argençola amb el suport de la Diputació de Barcelona, s'ha anat bastint de caminades gratuïtes obertes a tothom i de caràcter familiar amb l'objectiu de donar a conèixer el terme municipal i convidar a tothom a gaudir del seu entorn natural, combinant salut i paisatge.


Lectures: 209 Darrera: 01.10.2022
Insertada per: Argençola


Ho vols compartir?

dilluns 3 octubre 2022


Login

Actes de la setmana

diumenge 9 octubre 2022
Argençola
Xino-xano, Caminar o la natura com a forma de revolta
agenda quinzenal