Acte

11a Passejada Nocturna de Rocamora

dissabte, 29 de Juliol de 2023 a les 21:00 a Rocamora (Argençola)



cartell 11a Passejada nocturna de Rocamora

Vine a gaudir de la 10a Passejada Noctura de Rocamora, l'antic camí de Sant Jaume i Ignasià. Gaudeix de la fresca nocturna tot passejant per la natura.

Enguany es farà el dissabte 29 de juliol de 2023 i serà l'onzena edició d’aquesta activitat organitzada per l'Ajuntament d'Argençola i els Amics dels Cavalls de l'Anoia.

Sortirem a les 9 del vespre des de Porquerisses. Aquest indret des de l'edat mitjana ha estat punt de pas de l'antic Camí Ral d'Aragó, molt abans de que hi haguessin carreteres. Hores d'ara al mateix lloc és creuen els caminants del Camí de Sant Jaume i del Camí Ignasià. La passejada, apte per a totes les edats, té uns 7,5 quilòmetres i arribada a la capella de Sant Jaume de Rocamora.

Un cop a Rocamora, a les 11 de la nit, podrem escoltar el concert del duet musical Filferro.

Pots participar a les dues activitats o acostar-te a Rocamora només pel concert, són gratuïtes. Us recomanem que porteu una manta o peça d’abric.

Sortida: 21h (Porquerisses)
Arribada: Capella de Sant Jaume de Rocamora (Argençola)
Recorregut: 7,5km aprox.
Hora actuació: 23h (Duet musical Filferro)
Activitat: gratuïta

El recorregut de la passejada no és circular, recomanem als que vulgueu participar-hi que us poseu en contacte amb els organitzadors a través dels següents telèfons, per organitzar el desplaçament a la tornada.

Qui ho prefereixi podrà deixar el vehicle al lloc d'arribada (Rocamora) on hi haurà persones disponibles per ser retornats a Porquerisses, l'inici de la passejada. Si ho preferiu, també es pot deixar el vehicle a Porquerisses, on després de la passejada i l'actuació, també hi haurà persones disponibles per tornar a Porquerisses.

627 954 912 (Francesc Ferrer)
93 809 20 00 (Ajuntament)
669 890 039 (Jaume Duran)


Insertada per: Argençola


Ho vols compartir?

diumenge, 28 de Abril de 2024


Login

Actes de la setmana

agenda quinzenal