Societat dimarts, 17 de Febrer de 2015

Nova web del municipi d'Argençola


Autor: argençola

Aposta per la participació ciutadana i enfortir  la presència argençolenca en el món digital

Versió mòbil, navegació
Versió mòbil, navegació Foto: Ajuntament

Estrenem una nova versió del web municipal que presenta una millor i més acurada informació del nostre municipi i que possibilita també que els usuaris puguin participar-hi de forma més activa. Els objectius que impulsen aquesta web són molt clars: ser un altaveu de tot el col·lectiu de persones i empreses que se senten partícips d'aquesta realitat municipal i enfortir  la nostra presència en el món digital.

Per fer-ho possible requereix la voluntat decidida i ferma de tothom i apel·lem a la teva participació i/o implicació en la proposta. T’expliquem com fer-ho:

Participació pública, qualsevol usuari, sense estar registrat, pot afegir:

  • actes a l'agenda i també enviar les notícies que consideri interessants. Aquestes poden acompanyar-se de imatges i/o documents.
  • fotos als àlbums oberts a la participació.


  • La publicació dels actes i les fotos és immediata, les notícies passaran abans per un procés de moderació

    Si et registres com a usuari, podràs publicar i gestionar els teus propis continguts ( pàgines, fotos, vídeos,...) d'una forma més àgil, publicar-los de forma immediata i també modificar-los sempre que vulguis.

    Les opcions de registre i de participació pública les trobareu al menú del lateral esquerre.

    Adequada a dispositius mobils


    Darrerament també s’ha incorporat la versió per a smartphones i tauletes els dispositius mòbils que cada vegada s’utilitzen més per accedir a les planes web. Aquesta versió disposa de les mateixes opcions i funcionalitats que el web normal però amb una navegació més adequada per aquests formats de pantalla. No requereix cap app i s’activa només si la visita es realitza des dels dispositius d'Apple ( Ipod, Ipad i Iphone) i els Android ( mòbils i tablets). Si entreu des d'un ordinador continuareu visualitzant la versió web normal. Algunes versions velles de SO Android poden tenir problemes per veure la pàgina.

    Major presència a les xarxes


    Des del passat estiu també s’ha iniciat un desplegament a les xarxes socials, principalment Facebook, Twitter, Goggle + i, darrerament a Instagram. Aquests esforços s’encaminen a dotar d’una major projecció pública del nostre municipi. Us animem a seguir-los i a col·laborar-hi compartint les vostres aportacions.

    Desitgem que us agradi i sigui profitosa.

    Portada web anterior -
    Portada web anterior
    Autor: Autor
    Versió mòbil, funcionalitats -
    Versió mòbil, funcionalitats
    Autor: Ajuntament
    Agenda nova web -
    Agenda nova web
    Autor: Ajuntament


    Etiquetes: comunicació accions internet portal d'argençola



    Ho vols compartir?