Societat
dimecres 8 juliol 2015 Argençola

Argençola s'ofereix per acollir la trobada del Parlament Europeu de Cultura

<< Tornar    Autor: Ajuntament d'Argençola enviar a un amic     
Davant la negativa de celebrar-ho a Barcelona, l'ajuntament d'Argençola considera que la seva oferta pot ser 'una manera de reivindicar el paper dels micropobles en el debat cultural de les zones rurals del país'
 
Argençola s'ofereix per acollir la trobada del Parlament Europeu de Cultura - Argençola
Argençola s'ofereix per acollir la trobada del Parlament Europeu de Cultura - Argençola
Autor: Ramon Sunyer
Després de conèixer que l'ajuntament de Barcelona ha
declinat acollir la trobada d'aquesta tardor del Parlament Europeu de Cultura, l'ajuntament d'Argençola ha enviat una carta a la Diputació de Barcelona oferint-se per celebrar aquest esdeveniment.

'Des de l'ajuntament d'Argençola considerem que amb el vostre suport tècnic i econòmic, podríem acollir aquesta trobada. Des de l'ajuntament estem convençuts de que el fet de ser un Micropoble, només pot comportar un entrebanc logístic, però en canvi, tant per la Diputació de Barcelona com pel propi ajuntament -i segurament per l'Associació de Micropobles de Catalunya-, pot ser una manera de reivindicar el paper en el debat cultural de les zones rurals del país.

Al capdavall, som precisament les zones rurals les que estem més lluny dels espais de cultura en general i dels actes públics d'àmbit europeu en particular. Reclamem doncs el vostre suport per a evidenciar una aproximació a la igualtat d'oportunitats d'Argençola, i el món rural, a ser també part del debat sobre cultura'.

Argençola és un micropoble, 245 habitants, situat a la comarca d'Anoia


Vols compartir-ho?

    Del.icio.us! Google! Live! Yahoo!


amunt  Home  ·  © argencola.cat ·   Argençola - Anoia (Catalonia)
Telèfon: 93 809 20 00 ·  e-mail: argensola@diba.cat
Avís de cookies ·   Avís legal
Versió 2.0 desembre-2014
Realització: cdnet