Societat dijous, 15 de Octubre de 2015

L’alcalde d’Argençola Antoni Lloret també ha acompanyat al President Artur Mas aquest matí


Autor: Ajuntament d'Argençola

El President Mas s'ha envoltat de més de 400 alcaldes el dia de la seva declaració davant del TSJC pel 9-N

Antoni Lloret, alcalde d'Argençola, entre els alcaldes concentrats davant del Parlament.
Antoni Lloret, alcalde d'Argençola, entre els alcaldes concentrats davant del Parlament.

Mas no ha arribat sol al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Ho ha fet amb uns 400 alcaldes convocats per l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), que li han fet un passadís fins a l’entrada del TSJC. Prèviament, els alcaldes s’han concentrat al Parlament, des d’on han anat en bloc cap al Palau de Justícia. La idea dels convocants era repetir la imatge del 4 d’octubre de l’any passat, quan més de 900 alcaldes es van concentrar al Palau de la Generalitat per entregar a Mas les mocions a favor de la convocatòria original del 9-N, que ja estava suspesa pel TC.

La plana major del Govern i de Junts pel Sí, a més de la resta de partits a favor del dret a decidir, també han fet costat a Mas.
Els alcaldes concentrats per donar suport a Mas criden a favor de la independència.Etiquetes: portal d'argençola guia d'argençola Argençola Carbasí Clariana Contrast Plans de Ferran Porquerisses i Albarells Rocamora Anoia CataloniaHo vols compartir?