Societat dimecres, 27 de Setembre de 2017

Inici de les activitats esportives


Autor: argençola

Es realitzaran al Local Social d’Argençola, els dimarts i dijous de 7 a 8 del vespre

Activitats esportives al Local Social d'Argençola
Activitats esportives al Local Social d'Argençola Foto: Ajuntament d'Argençola

El proper dimarts 3 d'octubre començaran les activitats esportives al Local Social d’Argençola que es realitzaran els dimarts i dijous de 7 a 8 del vespre.

Les persones interessades es poden inscriure un dia a la setmana o els dos dies. El preu mensual de l’activitat pels inscrits 1 dia a la setmana és de 10 euros i pels inscrits 2 dies a la setmana és de 15 euros, sempre que siguin persones empadronades o amb casa al poble.

Aquest preu per alumne no cobreix el cost de l’activitat i l’Ajuntament subvenciona la resta dins el marc del programa de govern “Argençola Saludable”, per a fomentar la salut i l’activitat física dels veïns del terme.

Si qualsevol persona no vinculada al poble vol inscriure’s-hi, pot fer-ho, però en aquest cas el preu mensual de l’activitat pels inscrits 1 dia a la setmana és de 20 euros i pels inscrits 2 dies a la setmana és de 30 euros.

Per facilitar la gestió dels rebuts de les activitats esportives aquests tenen un import fixe. També es demana als inscrits un compte bancari i la signatura d’una autorització per poder domiciliar aquests rebuts al compte indicat. Si no disposeu de l’autorització, la podeu recollir a l’Ajuntament o demanar-la per correu electrònic a: argensola@diba.cat i retornar-la emplenada.

L’Ajuntament no disposa de capacitat ni administrativa, ni de gestió per a fixar el preu d’una altra manera. No hi ha cap tipus de control d’assistència i per tan no es pot cobrar la quota segons aquest criteri. Cada mes es girarà el rebut en funció dels dies d’inscripció, independentment de l’assistència.

Si en qualsevol moment us voleu donar de baixa de l’activitat, també us agrairem que per millorar i agilitzar la tramitació, ho comuniqueu a l’Ajuntament a través de la 'Instància Genèrica' que podeu trobar a l’apartat Tràmits i gestions de la Seu Electrònica de l'ajuntament.

Formulari inscripció




Etiquetes: activitats esportives argençola



Ho vols compartir?