Societat dilluns, 7 de Novembre de 2016

Vols col.laborar en la Cursa de l'Esquiador?


Autor: argençola
cartell 28a Cursa de l'esquiador
cartell 28a Cursa de l'esquiador Foto: UEC Anoia

El proper diumenge 27 de novembre Argençola acollirà la 28a edició de la Cursa de l'Esquiador, organitzada per UEC-Anoia.

Cada any l’organització tria un municipi diferent de la comarca de l’Anoia i en aquesta edició es farà a casa nostra. És un esdeveniment que convoca molta gent i que donarà a conèixer el nostre terme a persones vingudes d'arreu. Aquells que vulgueu participar a la cursa us podeu inscriure a l'Ajuntament.

A banda, els organitzadors també demanen la col·laboració voluntària dels veïns per a una millor organització de l'esdeveniment, atès que som els millors coneixedors del nostre entorn. És per aquest motiu que agrairem la participació d'aquells de vosaltres que tingueu disponibilitat i pugueu ajudar-nos aquell dia en tasques diverses, bàsicament el control dels accessos al poble i l’assistència als participants.

Els interessats podeu comunicar-ho a l'Ajuntament, que en prendrà nota.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.Etiquetes: portal d'argençola guia d'argençola Argençola Carbasí Clariana Contrast Plans de Ferran Porquerisses i Albarells Rocamora Anoia CataloniaHo vols compartir?