Societat diumenge, 5 de Març de 2017

6a Matinal d’intercanvi de llavors de la Catalunya interior d’Argençola


Autor: argençola

Diumenge 5 de març

cartell 6a Matinal d’intercanvi de llavors de la Catalunya interior d’Argençola
cartell 6a Matinal d’intercanvi de llavors de la Catalunya interior d’Argençola Foto: el trill

El Trill, Associació cultural del terme d’Argençola organitza el diumenge 5 de març, una matinal d’intercanvi de llavors que ja arriba a la sisena edició.

Les activitats començaran a les 9 del matí, amb una 'Caminada cultural de reconeixement de natura al PEIN de Carbasí' (Pla d’Espais d’Interès Natural) a càrrec de Daniel Espejo de Sikarra Nostra, per participar cal inscripció prèvia gratuïta.

De les 10 a les 2 del migdia s’obrirà el Mercat de productes ecològics i l’espai de trobada d'intercanvi de llavors per afavorir la recuperació i difusió de les llavors locals o tradicionals. Si tens llavors, porta-les i podràs intercanviar-les per d’altres i plantar nous productes. Enguany us demanarem que, abans d'entrar, ens ompliu una fitxa amb les característiques principals de les llavors que voleu intercanviar.

A 3/4 de 12 del matí es farà una Jornada Tècnica sobre 'El temps i el camp: les dades climàtiques i la seva relació amb el sòl i les plantes' a càrrec de Albert Borràs, Observatori de Pujalt, i Francesc Ferrer, de LabFerrer.Etiquetes: intercanvi llavors argençolaHo vols compartir?