Societat dijous, 18 de Maig de 2017

Argençola, novament a Benvinguts a pagès


Autor: argençola

Agricultura ecològica Josep Mestre mostrarà la seva explotació als visitants

Agricultura Ecològica Josep Mestre participa a la Setmana Bio del Benvinguts a pagès
Agricultura Ecològica Josep Mestre participa a la Setmana Bio del Benvinguts a pagès Foto: Setmana Bio

Aquest any Benvinguts a Pagès va de la mà d’un excel·lent soci, la Setmana Bio, coincidint al cap de setmana del 3 al 5 de juny i allargant-se, la Setmana Bio, fins al 9 de juny.

La Setmana Bio és un esdeveniment organitzat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, pensat per agrupar actuacions orientades a promocionar i donar a conèixer el sistema de producció ecològica i l’alimentació ecològiques, programades per qualsevol persona, entitat i, en general, agent promotor interessat en aquest objectiu, que es celebra al llarg d’una setmana cada any. Aquest esdeveniment es celebra des de l’any 2013.

Les visites a productors ecològics, que constitueixen l’actuació principal tant de la Setmana Bio com de Benvinguts a pagès, es portaran a terme els dies 3, 4 i 5 de juny, i es celebraran d’acord als mateixos requisits de participació, que bàsicament, en el cas dels productors ecològics, consisteixen a disposar de la certificació ecològica i de venda de proximitat, obrir l’explotació a la visita dels assistents en un horari predeterminat durant aquests dies i oferir-la de forma gratuïta als assistents.


Argençola també participa a la Setmana Bio amb Agricultura ecològica Josep Mestre que obrirà les portes de la seva explotació per a que els visitants puguin conèixer les varietats de cereals i llegums ecològics que conreen i veure el seu molí de farina

Benvinguts a pagès es presenta com una experiència turística diferent que permet que cadascú organitzi el seu cap de setmana a mida en qualsevol punt de la geografia catalana. Una web específica permet els visitants consultar les explotacions, restaurants i allotjaments que participen en la iniciativa, i triar quines volen visitar, quantes nits volen passar fora, on es volen allotjar i on poden reservar el seu menú especial de producte de proximitat. L’objectiu és que la iniciativa tingui continuïtat en el temps i es converteixi en una tradició

Molí de Josep Mestre - Argençola
Molí de Josep Mestre
Autor: Txetxu Sanz
Productes d'agricultura ecològica Josep Mestre - Argençola
Productes d'agricultura ecològica Josep Mestre
Autor: Josep Mestre


Etiquetes: benvinguts a pagès setmana bio josep mestre argençola



Ho vols compartir?