Societat
dimecres 12 juliol 2017 Argençola

El web municipal utilitza servidor segur https

<< Tornar    Autor: Ajuntament d'Argençola enviar a un amic     
Disposa d'un Certificat de Dispositiu de Servidor Segur (CDS)
 
El web de turisme també utilitza servidor segur - Argençola
El web de turisme també utilitza servidor segur - Argençola
Autor: argençola
El web municipal utilitza servidor segur https - Argençola
El web municipal utilitza servidor segur https - Argençola
Autor: argençola
Argencola.cat ha instal·lat al seu servidor diversos certificats de seguretat per tal de garantir què la informació viatja encriptada en la connexió i no es pot interceptar. D'aquesta manera, augmenta el grau de privadesa dels usuaris i fa més segur l'enviament de dades a través dels diversos formularis del web.

Aquests certificats digitals permeten que el trànsit a través del web es codifiqui a partir d'unes claus que garanteixen que el lloc web és l'original i no ha estat suplantat i ningú ha pogut alterar la informació publicada ni manipular les dades enregistrades.

Podem diferenciar fàcilment una connexió segura en l'adreça URL: si comença per http:// és una connexió tradicional sense xifrar, però si comença per https://, aquesta 's' ens indica que la connexió és segura. La majoria dels navegadors identifiquen a la barra d'adreces els webs segurs amb un candau de color blau o verd, en funció del nivell de garanties i alguns com Google Chrome també hi afegeixen la paraula 'Segur' en verd.

Google, propietària del navegador Chrome amb prop d’un 74% de quota de mercat, va anunciar a principis d’aquest 2017 que les pàgines web que no disposin de connexions segures HTTPS seran etiquetades com insegures per advertir els usuaris que la seva informació, contrasenyes o targetes de crèdit poden ser compromeses.


Vols compartir-ho?

    Del.icio.us! Google! Live! Yahoo!


amunt  Home  ·  © argencola.cat ·   Argençola - Anoia (Catalonia)
Telèfon: 93 809 20 00 ·  e-mail: argensola@diba.cat
Avís de cookies ·   Avís legal
Versió 2.0 desembre-2014
Realització: cdnet