Societat dimecres, 12 de Juliol de 2017

El web municipal utilitza servidor segur https


Autor: argençola

Disposa d'un Certificat de Dispositiu de Servidor Segur (CDS)

El web municipal utilitza servidor segur https
El web municipal utilitza servidor segur https Foto: argençola

Argencola.cat ha instal·lat al seu servidor diversos certificats de seguretat per tal de garantir què la informació viatja encriptada en la connexió i no es pot interceptar. D'aquesta manera, augmenta el grau de privadesa dels usuaris i fa més segur l'enviament de dades a través dels diversos formularis del web.

Aquests certificats digitals permeten que el trànsit a través del web es codifiqui a partir d'unes claus que garanteixen que el lloc web és l'original i no ha estat suplantat i ningú ha pogut alterar la informació publicada ni manipular les dades enregistrades.

Podem diferenciar fàcilment una connexió segura en l'adreça URL: si comença per http:// és una connexió tradicional sense xifrar, però si comença per https://, aquesta 's' ens indica que la connexió és segura. La majoria dels navegadors identifiquen a la barra d'adreces els webs segurs amb un candau de color blau o verd, en funció del nivell de garanties i alguns com Google Chrome també hi afegeixen la paraula 'Segur' en verd.

Google, propietària del navegador Chrome amb prop d’un 74% de quota de mercat, va anunciar a principis d’aquest 2017 que les pàgines web que no disposin de connexions segures HTTPS seran etiquetades com insegures per advertir els usuaris que la seva informació, contrasenyes o targetes de crèdit poden ser compromeses.

El web de turisme també utilitza servidor segur - Argençola
El web de turisme també utilitza servidor segur
Autor: argençola


Etiquetes: servidor segur https argencola.cat



Ho vols compartir?