Societat dijous, 10 de Agost de 2017

Èxit de la passejada nocturna de Rocamora


Autor: argençola

Els assistent van gaudir d’una altra nit d’estiu a Argençola

Concert de Raül Benéitez
Concert de Raül Benéitez Foto: Galaxia Management

El passat dissabte 5 d'agost es va realitzar la 7a Passejada nocturna de Rocamora, organitzada per l'Ajuntament d'Argençola i els Amics dels Cavalls de l'Anoia.

La caminada va sortir puntual a 2/4 de 10 de la nit de Porquerisses amb uns 80 participants que volien provar l'experiència de passejar pel bosc de nit. Descobrint com canvien fins i tots els paisatges més coneguts i gaudint de la natura amb la resta de sentits, l'oïda, l'olfacte.

Un cop arribats a Rocamora, després d’un petit refrigeri, un centenar de persones van gaudir del concert del músic i cantautor sabadellenc Raül Benéitez que va repassar els temes del seu àlbum ‘Al caient de la nuesa’. Acompanyat de Carles Tatjé, a la bateria, Toni Romero, al contrabaix, Marc Badia, al violí i guitarra, i ell, als teclats, guitarra i flauta, va combinar temes intimistes amb d'altres més animats que combinaven diversos estils musicals. El grup i la seva complicitat van fer gaudir al públic que va participar en els cors d'algunes cançons i ballant en el vals final.

La lluna quasi plena va acompanyar tot l'espectacle, que va tenir una molt bona acollida del públic, i l’organització ja està pensant en la propera edició de la Passejada.

Passejada nocturna - Rocamora
Passejada nocturna
Autor: Enric Martí
Concert Raül Benéitez - Rocamora
Concert Raül Benéitez
Autor: Martí Garrancho
Passejada nocturna - Rocamora
Passejada nocturna
Autor: Enric Martí



Etiquetes: passejada nocturna raül benéitez rocamora argençola



Ho vols compartir?