Societat divendres, 3 de Novembre de 2017

Estem preparant la 7a Festa del Tió. Vols participar-hi?


Autor: casadeltio

Reunió el diumenge dia 12 de novembre, a les 11 del matí, a la Sala de Clariana

Estem preparant la 7a Festa del Tió
Estem preparant la 7a Festa del Tió Foto: Mariona Miquel

Hores d’ara estem acabant d’enllestir el programa i aquest any ens hem proposat el repte de fer-la dos dies, el divendres 8 i el diumenge 10 de desembre. Volem que hi puguin assistir més famílies però sense massificar-la.

Ens agradaria comptar amb la col·laboració dels veïns i veïnes de tots els nuclis del terme municipal en aquesta festa que des de de fa 7 anys ha fet conèixer i valorar l’entorn d’Argençola i Clariana a un munt de famílies de Catalunya i més enllà.

Molts de vosaltres ja hi participeu i sou part imprescindible i fonamental per fer que la Festa del Tió sigui una realitat. La Festa va néixer de la idea de recuperar la tradició d’anar al bosc a buscar el Tió i ha anat creixent en aquests anys fins a crear tot un imaginari al voltant dels tions i la seva vida als boscos del terme d’Argençola.

Si vols saber més coses de la Festa i col·laborar en allò que et faci més il·lusió, el proper diumenge dia 12 de novembre a les 11 del matí a la Sala de Clariana, farem una reunió per parlar de tot plegat.
Si no pots assistir-hi però t’agradaria col·laborar o dir-hi la teva, pots enviar un correu electrònic a info@casadeltio.cat o bé trucar a l’Ajuntament al 938092000 i ens posarem en contacte amb tu.

La Festa està organitzada per l’Associació de la Casa del Tió i la Casa del Bosc d’Argençola, amb la col·laboració d’El Trill i l’Ajuntament.

T’hi esperem!!Etiquetes: festa mercat tió casa del tió clariana


Compartit per casadeltio.cat

Ho vols compartir?