Societat
dijous 16 novembre 2017

Guia de tions de Catalunya

<< Tornar    Autor: casadeltio enviar a un amic     
Nou llibre dels argençolencs Ton Lloret i Martí Garrancho
 
Guia de tions de Catalunya de Ton Lloret i Martí Garrancho -
Guia de tions de Catalunya de Ton Lloret i Martí Garrancho -
Autor: cossetània edicions
L'editorial Cossetània Edicions ha publicat el llibre 'Guia de tions de Catalunya', obra dels argençolencs Ton Lloret i Martí Garrancho. La publicació forma part de la col·lecció 'Altres infantil', dirigida al públic infantil, i el preu és de 12,5 euros.

L'obra explica com Max Palmerius i Friereich Inche, dos científics estrangers del CET (Centre d’Estudis Tionils), que des de fa un grapat d’anys es dediquen en cos i ànima a investigar tot allò relacionat amb el tió, han classificat diferents subespècies de tions, amb la seva morfologia, les zones on viuen i les seves característiques particulars.

La 'Guia de Tions de Catalunya' us permetrà conèixer quines són les principals subespècies i quan aneu al bosc us convertireu en uns autèntics rastrejadors de tions.

Els autors són dos veïns del municipi, Ton Lloret, de Clariana, és el responsable dels textes i Martí Garrancho, d’Argençola, de les il•lustracions. Aquesta és la quarta publicació que realitzen després de 'El tió. Aprèn a cuidar-lo','Viatge al món dels tions' i 'Com ser un pirata'.
Adjunts: PDF GuiadeTionsCat_tast


Vols compartir-ho?

    Del.icio.us! Google! Live! Yahoo!


amunt  Home  ·  © argencola.cat ·   Argençola - Anoia (Catalonia)
Telèfon: 93 809 20 00 ·  e-mail: argensola@diba.cat
Avís de cookies ·   Avís legal
Versió 2.0 desembre-2014
Realització: cdnet