Societat dimecres, 29 de Novembre de 2017

ANUL·LADA Visita de la Unitat Mòbil d'Informació al Consumidor


Autor: argençola

L'equip tècnic de l'oficina mòbil dóna resposta a les consultes i reclamacions que es fan directament en aquests equipaments

Unitat Mòbil d'informació al Consumidor
Unitat Mòbil d'informació al Consumidor Foto: argençola

Dimecres 29 de novembre la Unitat Mòbil d'informació al Consumidor (UMIC)de la Diputació de Barcelona serà a Argençola entre les 13 i 14 hores.

L'equip tècnic de l'oficina mòbil dóna resposta a les consultes i reclamacions que es fan directament en aquests equipaments. De la mateixa manera, aquest equip atén immediatament les consultes que es trameten telemàticament mitjançant la Bústia del Consumidor, situada a cadascun dels més de 225 ajuntaments adherits a aquest servei.

El servei de l'OPIC està destinat als ajuntaments que no disposen de serveis municipals de consum i té com a finalitat bàsica defensar els consumidors i els seus drets. Formen el servei de l'OPIC: la Bústia del Consumidor, situada a l'ajuntament, que recull diàriament les consultes dels ciutadans; l'Oficina Mòbil, unitats mòbils que regularment es desplacen per atendre consultes directament; i un extens catàleg d'activitats educatives i formatives que els ajuntaments poden desenvolupar en el seu territori.Etiquetes: informació consumidor diba argençolaHo vols compartir?