Societat divendres, 15 de Desembre de 2017

Clariana reviu un any més la màgia dels tions


Autor: casadeltio

La 7a. Festa i Mercat del Tió d'Argençola va aplegar una setantena de famílies d’arreu de Catalunya

La mainada gaudint dels seus tions
La mainada gaudint dels seus tions Foto: Imma Martinez

El divendres 8 i el dissabte 10 de desembre es va celebrar a Clariana la 7a. Festa i Mercat del Tió d’Argençola. En aquesta edició al voltant d’una setantena de famílies d’arreu de Catalunya van participar en aquesta festa que fa reviure a la mainada la màgia de trobar els tions en el bosc, una experiència molt valorada pels pares i mares que els acompanyen.

Hi va haver espai per a tot, per la música i els balls de la mà de Jordi Giralt, del grup d’Animació Can Cantem, que va fer les delícies dels pares i els nens. També pels jocs, amb el Tió com a protagonista, i pels contes amb la presentació de 'Guia de Tions de Catalunya' de Ton Lloret i Martí Garrancho, editat per Cossetània Edicions. 

Durant tot el matí també es va poder visitar el Mercat del Tió amb parades de productes diversos. La festa va acabar amb un dinar amb els tionets dolços als postres, que el divendres va aplegar un centenar de comensals.

Les famílies continuen valorant molt positivament el format de la festa que consideren una experiència única i apunten que 'veure la cara d’emoció dels infants en trobar el tió no té preu'. La proposta de portar-se el propi tió, encetada aquest any, també ha tingut una bona acceptació pel valor sentimental que suposa que els diferents fills puguin compartir un mateix tió al llarg del temps.

La festa va ser organitzada per l’Associació de la Casa del Tió i la Casa del Bosc d’Argençola amb la col·laboració d’El Trill i l’Ajuntament d'Argençola. 

Des de l’Associació de la Casa del Tió i la Casa del Bosc d’Argençola us desitgem un Bon Nadal a tothom. 

Foto de família posant amb el tió - Clariana
Foto de família posant amb el tió
Autor: Martí Garrancho
Jordi Giralt animant la festa - Clariana
Jordi Giralt animant la festa
Autor: Manel Ocaña
Jocs infantils - Clariana
Jocs infantils
Autor: Martí Garrancho
Mercat del Tió - Clariana
Mercat del Tió
Autor: Martí Garrancho
Per acabar un bon dinar - Clariana
Per acabar un bon dinar
Autor: Martí Garrancho



Etiquetes: festa del tió clariana argençola


Compartit per casadeltio.cat

Vídeos

Festa del Tió d'Argençola 2017

Ho vols compartir?